28.04.2024 03:52:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Dörtdivan da 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk törende Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunmasıyla günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Akabinde Kaymakam Kaptanoğlu Gazileri makamında kabul ederek, onlarla sohbet etti. Gazilerimizin onuruna verilen akşam yemeği ile program sonlandırıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Eylül  2019 Cuma - 13:59
DÖRTDİVAN DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" Programı Dörtdivan Kaymakamlığında düzenlenen tören ile başladı. Kaymakamlık bahçesinde başlayan törene, Kaymakam Yusuf KAPTANOĞLU, Belediye Başkanı Hamza EFE, İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Özdemir, daire amirleri, gazilerimiz, vatandaşlarımız, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti, daha sonra gazilerimizi makamında kabul eden Kaymakam Yusuf KAPTANOĞLU gazilerimizle sohbet etti.
Gazilerimiz onuruna verilen akşam yemeğine Kaymakam Yusuf KAPTANOĞLU, Belediye Başkanı Hamza EFE, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ural, MHP ilçe Başkanı Hasan Çevik, CHP İlçe Başkanı İbrahim Başarır, İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Serin, daire amirleri ve gazilerimiz eşleriyle beraber katıldılar.
Programda konuşan Dörtdivan Kaymakamı Yusuf KAPTANOĞLU: “Vatanı ve milleti için canlarını feda eden, büyük fedakarlıklar göstererek bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız.
Aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerinin ve siz kahraman gazilerimizin derdine derman olmaya, sıkıntılarınızı çözmeye, hüznünüzde ve sevinçlerinizde her zaman yanınızda olmaya hazırız.
Kaymakamlık olarak sizlerin taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm kurum, kuruluşlarımızla ve imkanlarımız dahilinde yanınızda olduğumuzu ve taleplerinizin hassasiyetle takip edileceğini bilmenizi istiyorum.
Bu vesileyle gaziler gününüzü tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Siz kahraman gazilerimize de mutlu, huzurlu, sağlıklı günler diliyorum.” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı