26.04.2024 16:02:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. 18 Mayıs da Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda çeşitli etkinliklerle kutlanırken, 19 Mayıs sabahı da Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Mayıs  2018 Pazar - 02:09
Dörtdivan da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye genelinde olduğu gibi Dörtdivan ilçemizde de düzenlenen çeşitli etkinlikler ve çelenk sunumu ile kutlandı.
19 Mayıs Bir gün Önce Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda kutlandı
18 Mayıs Cuma günü Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen kutlama programına Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Tuncay Demirtaş, daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Tuncay Demirtaş'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan program lise öğrencilerimizin şiirleri, gençlik haftası ile ilgili sinevizyon gösterisi, ilçemizde açılan bağlama ve gitar kurslarındaki kursiyerlerin müzik ziyafeti ile devam etti.
Son olarak ilçemizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen Gençlik Haftası Etkinlikleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen Çocuğum İçin Okuyorum Projesinde dereceye girenlere ödülleri Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ve Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu tarafından takdim edildi.

19 Mayıs günü Kaymakamlık Önünde Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu Yapıldı
19 Mayıs Cumartesi günü ise Kaymakamlık Binası önündeki Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Tuncay Demirtaş, Daire Amirleri, Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Tuncay Demirtaş tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve akabinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile son buldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerinden Kareler:



 

YAZARLAR

Tamamı