16.04.2024 19:02:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

2.000 Çam Fidanı Dikiliyor!

Bolu Dörtdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Bolu Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından proje kapsamında Amanlar Mesire alanı yolu üzerine uygun görülen yerlere toplamda 2.000 adet çam fidanı dikiliyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Mayıs  2018 Perşembe - 03:13
DÖRTDİVAN’A 2.000 ADET ÇAM FİDANI DİKİLİYOR
Bolu Dörtdivan Belediyesi “Daha Yeşil Bir Dörtdivan” sloganıyla Dörtdivan’ı çiçeklerle donatıp, ağaçlandırıyor. Daha önce Dörtdivan’ın park, yol kenarları ve boş alanları değerlendirip çiçeklendiren Dörtdivan Belediyesi, Bolu Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile ağaç dikim projesi kapsamında Amanlar Mesire alanı yolu üzerine uygun görülen yerlere ve yol kenarlarına toplamda 2.000 adet çam fidanı dikimi yapıyor.

“YAŞANABİLİR BİR DÖRTDİVAN İÇİN TÜM İMKÂNLARI ZORLUYORUZ”
Daha yeşil bir Dörtdivan amaçladıklarını vurgulayan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu “Belediyemizin rutin hizmetlerinin yanı sıra Sosyal ve Kültürel faaliyetlerinin de sürdürülmesi ile birlikte Dörtdivan’ımızı yaşanabilir çevre düzenlemeleriyle çiçeklerle donatıp, ağaçlandırıyoruz. Bolu Orman İşletme Müdürlüğümüzün katkılarıyla Amanlar Mesire alanı yolu üzerine uygun yerlerine ve yol kenarlarına toplamda 2.000 adet çam fidanının dikimine başladık. Dörtdivan ilçemizi ağaçlandıracağız. Yaşanabilir bir Dörtdivan için tüm imkânları zorluyoruz. Ağaçlar büyüdükçe Dörtdivan daha bir güzelleşecek. Bize bu imkânı sunan Bolu Orman İşletmesi yetkililerimize teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Uzunoğlu “vatandaşlarımızdan isteğimiz dikilen çam fidanlarına sahip çıkarak, korusunlar” 



YAZARLAR

Tamamı