26.04.2024 02:03:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

2.İzzet Baysal'ı Anma Programı!

İstanbul da yaşayan Bolulular Bolu'nun Mimarı İzzet Baysal'ı unutmadıklarını bir kez daha gösteriyorlar. İstanbul da bulunan Bolu Dernekleri ile Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek "2.İzzet Baysal'ı Anma Programı" düzenliyorlar. Anma Programına tüm Bolulular Davetli.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Nisan  2016 Pazar - 22:01
Bolulular "İstanbul için Ahde Vefa Vakti" diyerek, 24 Nisan Pazar günü akşamı Saat: 18.00 de İstanbul Esenler Dr. Mimar Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezinde Şef Tahsin Arslan yönetiminde Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosunun "Memleket Türküleri" konseri ile Bolulu Sanatçı Ramazan Çelik ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk sahne alacak. Süprizlerinde olacağı gecede Bolulular İzzet Baysal'ı anarak, birliklerini perçinleyecekler.

İSTANBUL İÇİN AHDE VEFA VAKTİ
İzzet BAYSAL büğümüzü unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız, "İstanbul için ahde vefa vakti" diyen organizasyon tertip komitesi adına Başkan Recep Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bolumuzun medarı iftiharı büyük hayırsever İzzet BAYSAL'ı anma programının 2.sini İstanbul Esenlerde gerçekleştiriyoruz. 1.si İstanbul Tuzla'da geçen yıl büyük bir coşkuyla yapılan anma programınından sonra Ahmet BAYSAL amcamız, İstanbul Bolular Platformu ve 20 den fazla Bolu'ya gönül vermiş derneklerimizle birlikte alınan karar gereğince bu anma programlarının geleneksel hale getirilmesi için harekete geçilmiştir. İstanbul'da bulunan Bolulu derneklerimiz büyük özveriyle İzzet Baysal büyüğümüzü 2. defa anmak için kenetlenmişler ve çalışmalara 2 ay önce başlanmıştır. Anma programı nedeniyle bir çok değerli misafirimiz davet edilmiş olup asıl bu organizasyonun sahibi İstanbul ve civar illerde yaşayan Bolu'lu kardeşlerimizdir. Programın yapılacağı Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezini hemşehrilemizin yoğun ilgisiyle dolduracağını biliyoruz.
Bu anma programları bir hayırsever tarafından bir şehre servetini adayan ilk şahsiyet olmasının yanında Ülkemizin bütün şehirlerinde hayıseverlikte yarışacak yeni şahsiyetlere örnek olabilmesi içinde düzenlenmektedir. Bunun içindir ki Programın sonunda “1.Hayırda Yarışanlar Ödülü” sahibini bulacaktır" diyen organizasyon tertip komitesi Başkanı Recep Demir açıklasını şöyle sürdürdü;
Bu programda emeği geçen organizasyon komitemize ve tüm dernek başkanlarına özellikle teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah İzzet BAYSAL büyüğümüzün şahsında kenetlenen derneklerimiz ile birlikte Bolumuza yakışır bir organizasyona imza atarız. Tüm Hemşehrilerimizi ve İzzet BAYSAL'ı örnek alanları programımıza davet ediyoruz" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı