28.03.2024 13:32:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

296 Aileye Yardım Yapıldı

Ankara da bulunan Geredeliler Derneği, Covid-19 sürecinde Ramazan Ayında bildirilen ihtiyaç sahibi hemşehrilerinden 296 aileye tüm hassasiyetlere dikkat ederek, hayırseverlerin zekatlarını 250.TL değerinde gıda kolisi, alış veriş çeki ve nakit olarak teslim etti. Başkan Alagöz Ramazan Bayramını da kutladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR24 Mayıs  2020 Pazar - 03:14
Geredeliler Derneği 296 Aileyi Sevindirdi
Ankara da bulunan Geredeliler Derneği, Covid-19 sürecinde Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi hemşehrilerine yardımda bulundu. Geredeliler Derneği Başkanı Cafer Alagöz yaptığı açıklamada şunları söyledi;
Buruk bir Ramazan ayını geride bıraktık. Rabbim bizlere böylesine günler bir daha yaşatmasın.
Geredeliler Derneği olarak Covid-19 sürecinde Ramazan Ayında bize bildirilen ihtiyaç sahibi hemşerilerimize 296 aileye tüm hassasiyetlere dikkat ederek, hayırseverlerimizin zekâtlarını 250.TL değerinde gıda kolisi, alış veriş çeki ve nakit olarak teslim ettik.

Bizler, hayırseverlerimizin desteği ile Gerede Köyleri Dernek Başkanlarımız aracılığı ile hemşerilerimize bir nebzede yardımcı olabilmek adına vesile olmaya çalıştık. Etik kurallar çerçevesinde hiç bir ihtiyaç sahibi ve hayırseveri açıklamıyoruz. Hayırseverlerimizden ve vesile olanlardan Allah (c.c) razı olsun.
Bu Ramazan ayında Camilerimizi dolduramadık, Kandillerimizi Camilerde coşku ile edâ edemedik, Cumalarımızı kılamadık böylesine gönlümüz buruk geçti ve Bayram namazını da kılamayıp, Bayramda kucaklaşmayı bırakın kimseyle görüşme imkânımızda olmayacak. Bütün bunlardan ders çıkartmamız gerektiğini düşünüyoruz.
Gelin birlik olalım, sevelim daha çok sevelim, sevilelim daha çok sevilelim bu dünya kimseye kalmaz.
Ramazan Bayramınızı tebrik eder sağlıklı, sıhhatli, dini, maddi ve manevi sorumluluklarımızı getireceğimiz hayırlı bir ömür dilerim.
Geredeliler Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan
Cafer ALAGÖZ




YAZARLAR

Tamamı