26.04.2024 18:57:09
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

3.Kez Dünya Şampiyonu Oldu

Bolu Mengenli Muaythai sporcuları, Antalya da düzenlenen Muay-Thai Dünya Şampiyonasında Ceren Yılmaz 3.Kez Dünya Şampiyonu olup Altın madalyayı alırken, Mengenli Eda Ergeldi de ikinci olarak, Gümüş Madalya kazandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR08 Ekim  2019 Salı - 13:35
MENGENLİLER BOLU'NUN GURURU OLDU
Muaythai sporunda Mengen ilçesini ve Bolu ilimizi temsil eden Ceren Yılmaz ve Eda Ergeldi’nin başarıları devam ediyor.
Antalya da düzenlenen Muay-Thai Dünya Şampiyonasında Mengen'imizi temsil eden aynı zaman da Mengen Belediye Spor Muay-Thai sporcusu olan Ceren Yılmaz 3. Kez Dünya şampiyonluğunu elde ederek şanlı bayrağımızı bir kez daha dalgalandırarak, altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada sporcumuz olan Eda Ergeldi de Dünya 2.liğini elde ederek, gümüş madalyayı almayı başardı.

Müsabakaları yakından takip eden Ceren Yılmaz’ın babası Burhan Yılmaz yaptığı paylaşımında; “Çok şükür maçlarımız bitti. Üçüncü kez altın madalya aldık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ertan Akdoğan hocamıza ve bugün bizi desteklemeye gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Bayrağımızı her zamanki gibi göndere çektirdik.” dedi.

Dörtdivan Dünyası haber sitemiz olarak da genç kardeşlerimizi, antrenörlerini ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını temenni ederiz. 


 

YAZARLAR

Tamamı