29.03.2024 16:15:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

6 Hastaneden Biri Oldu

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım” sertifikası alarak Türkiye'deki 6 hastaneden biri oldu. Annelere, anne adaylarına, lohusalara, babalara, hasta yakınlarına, bebeklere ve çocuklara ayrıcalıklı hizmet sunuluyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK05 Şubat  2019 Salı - 16:45
“BEBEK DOSTU YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM” SERTİFİKASI BOLU’NUN
Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi aldığı sertifikalar ile Türkiye’de adından söz ettiriyor. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’nde annelere, anne adaylarına, lohusalara, babalara, hasta yakınlarına, bebeklere ve çocuklara ayrıcalıklı hizmet sunuyor.
Verilen nitelikli hizmetlerin karşılığı olarak geçtiğimiz günlerde “Anne Dostu Hastane”, “Bebek Dostu Hastane” unvanlarını alan İzzet Baysal Devlet Hastanesi şimdi de “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım” sertifikasını da alarak bu üç sertifikaya da sahip Türkiye’deki 6 hastaneden biri oldu.
Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ülkede kendi alanında bu üç sertifikaya da birden sahip olan sadece 6 hastane olduğunu ve bunlardan birinin de bu sayede Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi olduğunu vurguladı. Demirkol; “Rahmetli İzzet Baysal’ın ilk emaneti olan İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk ünitemiz; “Anne Dostu Hastane”, “Bebek Dostu Hastane” unvanlarından sonra “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım” sertifikasını da almaya hak kazanarak bu alanda her üç sertifikaya da sahip Türkiye’deki 6 hastaneden biri oldu. Değerli ekibimizi kıymetli çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı