29.04.2024 00:47:03
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

77 Doktor Göreve Başlayacak

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Sağlık Bakanlığından Bolu için talep edilen 68'i pratisyen, 9'u değişik branşlarda uzman hekim olmak üzere toplamda 77 doktor kadrosunun Bolu'ya tahsis edildiğini açıkladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR28 Ağustos  2020 Cuma - 01:05
MÜJDELİ HABERİ DOĞANAY DUYURDU
AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize 77 yeni doktor kadrosunun tahsis edildiğini açıkladı. Çeşitli branşlardaki doktorlar 2 Eylül’deki kura sonrası göreve başlayacaklar.
Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize çeşitli branşlardan 77 doktor kadrosu tahsis edildi. Müjdeyi AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay verdi. Doğanay konuyla ilgili açıklamasında, Sağlık Bakanlığımız tarafından şehrimiz adına talep ettiğimiz 68’i pratisyen, 9’u değişik branşlarda uzman hekim olmak üzere toplamda 77 doktor kadrosu Bolu'muza tahsis edilmiştir. Doktor kadrolarımızın Bolu'muza ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2 Eylül'de gerçekleşecek olan kura sonrası görevlerine başlayacak hekimlerimiz için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya, Milletvekillerimiz Sn Fehmi Küpçü ve Sn. Arzu Aydın'a ve de emek veren herkese teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin sağlığı için dün olduğu gibi bugün ve yarın da çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı