29.03.2024 18:30:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

9 Ülkeyi Misafir Etti!

Bolu ili Gerede ilçesinde, FIS Balkan Kupası yarışmaları 9 Ülkenin katılımıyla gerçekleşti. Gerede de bulunan Arkut Kayaklı Koşu Merkezi'nde ki organizasyona, Türkiye, Arjantin, Estonya, Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Makedonya ve Romanya'dan 63 sporcu katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Mart  2021 Pazartesi - 19:00
GEREDE ARKUT DAĞI KAYAK MERKEZİ 9 ÜLKEYİ MİSAFİR ETTİ
Gerede Arkut Dağı Kayak Merkezi, Kayaklı Koşu Uluslararası FIS Balkan Kupası’na katılan Türkiye Milli Takımı dahil 9 ülkeyi misafir etti.
Gerede Arkut Dağı Kayak Merkezi'nde ki organizasyona; Türkiye, Arjantin, Estonya, Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Makedonya ve Romanya’dan 63 sporcu katıldı.

Organizasyon Arkut Dağı Kayak Merkezi'nde 18 Mart Perşembe günü başlayarak 3 gün sürdü. Birinci ve ikinci gün gerçekleşen klasik ve serbest stil yarışlarında erkekler 10 kilometre, kadınlar ise 5 kilometre koştu. Organizasyonun son gününde ise 1,6 kilometrelik sprint stil yarışları gerçekleşti. Erkeklerde; Romanyalı sporcu Paul Constantin Pepene, kadınlarda ise Estonyalı sporcu Kaidy Kaasiku tüm yarışlarda birinciliği elde etti. Yarışların sonunda FIS Balkan Kupası'nda dereceye giren sporcular, madalyalarını protokol üyelerinin elinden aldı.

Yapılan madalya töreni sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’Dünyanın en güzel pistleri arasında yer alan Arkut Dağı Kayak Merkezimizde 18-20 Mart 2021 tarihleri arasında Türkiye Milli Takımımız dahil 9 ülkeyi misafir ettik. 3 gün süren FIS Balkan Kupası Kayaklı Koşu müsabakalarında dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim ettik. Bu tarz organizasyonların ilçemizde düzenlenebilmesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu ve buna benzer organizasyonların ilçemizde daha çok gerçekleşmesi için dün olduğu gibi her zaman desteğimizi sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Dereceye giren tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.’’ dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı