19.04.2024 08:54:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD Görev Dağılımı Yaptı.!

Ankara Bolulular Derneği Genel Kurul sonrası ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi. Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Bayar Ankara Bolulular Derneği Başkanı oldu. Başkan Bayar; her türlü terörü lanetleyerek, başta Bolu'muz için birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra kimsenin bu güzel Vatanımızı bölemeyeceğini söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR26 Aralık  2016 Pazartesi - 10:23
ABD Başkanı İrfan BAYAR oldu
Ankara Bolulular Derneği 3. Olağan Genel Kurulu 19 Aralıkta yapılmıştı. Bu gün düzenlenen Boluluların yıl sonu kahvaltısından sonra Ankara Bolulular Derneği Yönetimine seçilen üyeler toplanarak görev dağılımı yapıldı.
Görev dağılımı toplantısına Dernek Başkanları ile Denetim Kuruluna seçilen üyeler de katıldı. Yapılan toplantıda Yedek seçilen üyeler ile aktif Komisyonlarda görev almak isteyen Bolulularda hazır bulundu.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar,
Genel Sekreter Engin Ulaş,
Muhasip (Sayman) Mehmet Bilgin,
Başkan Yardımcısı Nesrin Özer (Protokol ve Dış İlişkiler),
Başkan Yardımcısı Ünzile Yıldırım (Eğitim),
Başkan Yardımcısı Ahmet Akbaş (STK ve Siyasi Partiler Koordinasyonu),
Başkan Yardımcısı Metin Alparslan (Gençlik ve Teşkilatlanma),
Başkan Yardımcısı Ramazan Yaman (Basın-Yayın),
Başkan Yardımcısı İbrahim Sarıer (Halkla İlişkiler),
Başkan Yardımcısı İhsan Yılmaz (Sağlık),
Başkan Yardımcısı Cemal Kazak (Sosyal Faaliyetler).
Ayrıca Aynur Arabacıoğlu da Yönetime dahil edilerek, Başkan Yardımcısı olarak Kadın ve Aile Sorumlusu olarak görevlendirildiler.
Diğer Üyelerin de uygun gördükleri Komisyonlarda görevlendirilmesine karar verildi.

Ankara Bolulular Derneği Başkanlığına getirilen Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Bayar kendilerine bu ulvi görevi tevdi ettikleri için teşekkür edip, hep birlikte başaracağız diyerek şunları söyledi. "Ülkemizde birlik beraberliğimizi bozmak isteyenler var. Emellerine ulaşamayacaklardır, Bizler STK olarak birlik ve beraberliği sağlarsak, bu birliktelik sayesinde Bölücü hainler nefes alamazlar. Bir toplumu nasıl aile oluşturuyorsa toplumun birlikteliğini de STK sağlıyor. Bizler önce İlimizin kalkınması için ne yapmamız gerekiyorsa onun için birlikteyiz. Bu çerçevede Memleketimizin de birlik ve huzur içinde yaşamasını sağlayan bir bütün kocaman bir aile oluyoruz. Mevlam Ülkemizi bölmek isteyenlere, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.
Toplantı Fotoğrafları için Tıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı