26.04.2024 16:25:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD Pazartesi Söyleşileri..

Ankara Bolulular Derneği ev sahipliğinde Ankara Bolulular Federasyonu işbirliğinde her ayın ilk pazartesi günü akşamı söyleşiler yapılacak. Bir müddet aradan sonra ilk söyleşi gerçekleştirildi. Bolu da bulunan Narven, Koru Otel ve "Evrensel Yaşam Enerjisi" hakkında bilgiler verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR07 Mart  2017 Salı - 13:32
ABD PAZARTESİ SÖYLEŞİLERİ BAŞLADI
Ankara Bolulular Derneğinin organize ettiği Pazartesi söyleşileri ŞENOK Okçuluk İhtisas Spor Kulübü salonunda başladı. Söyleşiye Eski Çubuk Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Belpa Genel Müdürü Süleyman Haksever, Ankara Bolulular Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Koru Sağlık Grubundan Nigar Özsoy, Narven satış temsilcileri Tuğçe Uçucu ve İbrahim Türkan, Uzman Tülin Altınayar ile Bolulular katıldı.

Söyleşiye geçmeden önce Derneğin faaliyetlerinden kısaca bilgiler aktaran Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar "Daha önce yapmış olduğumuz Pazartesi söyleşilerine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çeşitli konularda alanlarında uzman kişiler vasıtasıyla Boluluları bilgilendireceğiz. Yaklaşık birbuçuk yıl söyleşilerimize ara vermiştik. İlk söyleşimizi de bu akşam gerçekleştiriyoruz. Tüm Bolulu hemşehrilerimizi de söyleşilere bekliyoruz. bu gün aramızda olan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim." diyen Başkan Bayar bir iki konuda kısa bilgiler verecek misafirlerinde olduğunu söyleyerek, sırasıyla konuşmacılara söz verdi.

Söyleşi başlamadan önce Satış Temsilcisi Tuğçe Uçucu kısaca Narven hakkında bilgiler verdi. Sonra Koru Hastanesinden Nigar Özsoy Koru Hastanelerinden sonra Bolu da bulunan Koru Otelden de Boluluların indirimli yararlanabileceği müjdesini verdi. Nigar Özsoy şiir yazdığından ve 2-3 kitabı bulunduğunu ifade ederek, bir şiirini de okudu.
Akşamın Söyleşi Konuşmacısı olan Tülin Altınayar söz alarak, "Evrensel Yaşam Enerjisi" hakkında slayt gösterimleriyle bilgiler aktardı. Katılımcıların sorularını da cevaplayan Altınayar tedavi seasında da bulundu. Altınayar Evrensel Yaşam Enerjisi Kişisel Gelişim Merkezininde kısa zamanda açılacağını ifade ederek, Boluluları Merkezde görmek istediklerini, bir sohbet mekanlarının da orasının olacağını söyledi.

Söyleşi sonrası katılımcılara Börek ve çay ikramı yapıldı. Bu arada stant açan Narven satış temsilcileri Tuğçe Uçucu ile İbrahim Türkan Narven hakkında bilgiler vererek, broşürler dağıttı. Koru Sağlık Grubunun çıkarmış olduğu ve bu sayısında Bolu'nun ve Derneklerimizin tanıtıldığı Derginin dağıtımı yapıldı. Günün anısına çekilen fotoğraflardan sonra Bolulular bir daha ki etkilikte buluşmak üzere dağıldı.
Pazartesi Söyleşisi Fotoğrafları için Tıklayın
"Evrensel Yaşam Enerjisi" haberi için Tıklayın


 

YAZARLAR

Tamamı