29.03.2024 18:05:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABP, BİR BURS'DA SİZDEN!

Ankara Bolulular (Platformu) Derneği ?Burs Desteği Projesi? ile burs ihtiyacı olan gençler ile Burs katkısında bulunmak isteyen hayırseverler ile destek vermek isteyen hemşehriler arasında diyalogu sağlayarak köprü oluşturup, katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM03 Eylül  2015 Perşembe - 09:40
ABP’DAN EĞİTİME DESTEK; “BİR BURS’DA SİZDEN”
Ankara Bolulular (Platformu) Derneği’nden Eğitime büyük destek. Bolulular arasında ve hayırseverler desteğine “Burs Desteği Projesi” başlatıyor. Sizde bir öğrenciye Burs verebilirsiniz.
Ankara Bolulular (Platformu) Derneği; Türkiye’de fikri hür, vicdanı hür, yüksek iradeye sahip, devletin ve milletin geleceğini ve sorumluluğunu taşımaya hazırlanan ve kendine güvenen bir gençlik istemektedir. Bolu gençliğinin, geleceğin kuvvetli ve müreffeh Türkiye’sinin ve Bolu’nun teminatı ve liderleri olduğu bilincindedir. Bu gaye doğrultusunda, “Burs Desteği Projesi” başlatmış bulunmaktadır.
”Burs Desteği Projesi” eğitim hayatında başarı gösteren ancak maddi desteğe ihtiyacı olan lisans, önlisans, yüksek lisans ve doktora talebelerine, eğitime katkı sağlama amaçlı hayırseverler ile öğrenciler arasında köprü oluşturarak belli bir miktar burs verilmesini içeren sistemdir.
Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın had safhada olduğu bugünlerde bu proje kapsamında gönül köprüleri inşa edilmekte, paylaşmanın hazzı ve yardımlaşmanın sevinci bir nebze olsun hissedilmektedir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan gençlerimizin eğitimine kısmi de olsa bir katkı sağlamaktır.
Ankara Bolulular (Platformu) Derneği burs ihtiyacı olan gençler ile Burs katkısında bulunmak isteyen hayırseverler ile destek vermek isteyen hemşehriler arasında diyalogu sağlayarak köprü oluşturup, katkı sağlamayı amaçlamaktadır. İhtiyaç sahibi belirlenen gençlere bizzat burs verebileceksiniz.
Burs bağışında bulunmak isteyen hayırseverler, 100 Türk Lirası tutarındaki bağışı bir veya birden fazla bursiyere burs verme imkânına sahip olacaktır. Taban 100 TL olup, daha fazla vermek isteyenin takdirinedir.
Burslar 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren, Eylül ayında başlayıp Mayıs ayı da dâhil olmak üzere 9 ay olacaktır.
Burslarınızı aşağıdaki telefonlarla irtibata geçerek, burs vermek istediğiniz öğrenciyi ve hesabını öğrenerek, bizzat hesabına yatırabilirsiniz.
Genç bir fidanın yetişmesine sizde katkı sağlayabilirsiniz.
İRTİBAT TELEFONLARI
Uğur Salih Uçar: 0555 512 85 25
Mehmet Bilgin: 0532 769 37 50 Engin Ulaş: 0541 952 05 91
Ramazan Yaman: 0542 821 80 99



YAZARLAR

Tamamı