24.04.2024 23:15:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Acile Rampa Yapılacak

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, “Dörtdivan Toplum Sağlığı Merkezinin girişine ve acil servise rampa yapılacağının müjdesini vererek, Hastalarımızın rahatlıkla ulaşımı sağlanacak. Gerek giriş de gerekse acil servis hastalarımızda rampa vasıtasıyla servise ulaşacak” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Ekim  2019 Salı - 02:46
BİNA GİRİŞ VE ACİL SERVİS, RAMPA MÜJDESİ
Geçtiğimiz günlerde Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol’u makamında ziyaret ederek, Dörtdivan Toplum Sağlı Merkezindeki binaya giriş ulaşım sorununu ilettik. Dörtdivan Toplum Sağlığı Merkezi’ndeki en büyük sorunun girişteki merdivenlerin yaşlı ve hastaların çıkışına müsait olmadığını, çözüm olarak yapılan asansörün yeterli olmadığını ve Acil servise getirilen hastaların nasıl çıkarılacağını konuşarak, fikir alışverişinde bulunduk.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ile yaptığımız görüşmede facebook da canlı yayınla önemli açıklamalarda bulundu. Demirkol şunları söyledi: “Dış Asansör ile ilgili ufak sıkıntılarımız var. İnşallah bu hafta içerisinde eksiklikleri giderilecek ve dış asansörü Ekim ayı başında hazır hale getirmiş olacağız. Diğer konu tabi ki önemli bir konu rampa konusu. Çünkü sedyeli bir hastamız 24 saat içinde ambulansla acile geldiğinde bunun üst kata binanın girişine ulaşımı konusunda da tabi ki Sağlık Bakanlığının kriterlerinde kalite standartlarında 6 derece olması gerekiyor. Bu sebeple bu eğilimin 6 derece olması hasebiyle İl Özel idaresinden de destek alıyoruz. Hızlıca o rampanın yapımı noktasında çalışmamız devam ediyor. İnşallah Ekim ayının ilk haftasında bu rampa tamamen bitmiş olacak. Ve hem rampasının olduğu hem de dış asansörünün engelli ve yaşlı hastalar için tekerlekli bir sandalye ile çıkarılması noktasında hazırlıklarımızı bitirmiş olacağız. Ve böylelikle oranın tam bir acil hüviyetinde hizmet verme noktasında engelimiz kalmamış olacak. İç asansörümüz ise hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyor. Onların takiplerini ve kontrollerini yapıyoruz. İnşallah giriş katının acilde hizmet verdiği Toplum Sağlığı ve Acil binası olarak hizmete başlayacağız. Hem rampa hem de asansör konusunda eksiklikleri hızlı bir şekilde gidereceğiz” diyen Demirkol sözlerine şöyle devam etti. Bolumuzun her yeri her ilçesi çok güzel. Aynı hizmet kalitesinde bütün bölgemiz, bütün insanımız hak ediyor. İnşallah sağlıklı, sıhhatli günler içerisinde bütün Dörtdivanlı vatandaşlarımıza biz hayırlı günler hayırlı bir ömür diliyoruz. Yaşlılarımızın da elinden öpüyoruz. İnşallah sağlık camiası olarak, bütün ekibimle beraber yine her ilçemizde olduğu gibi Dörtdivanlı vatandaşlarımıza da bu hizmeti yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Röportaj Videoyu İzlemek için Tıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı