2.05.2024 01:11:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ADGEP'den Anlamlı Etkinlik

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Aşağı Düğer Köyü Gençlik Platformu Yönetimi Yarıyıl Tatilinde bir ilke imza atarak, çocukların gençlerin yetişmesi için köyde etkinlik düzenliyor. Gurbette bulunan çocuk ve gençlerin yarıl tatilinde baba ocağına köylerine dedelerinin yanına getirilerek bu etkinliğe katılım sağlanması istendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Ocak  2019 Çarşamba - 15:14
ADGEP, BİR İLKE DAHA ÖNCÜLÜK EDİLİYOR
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Aşağı Düğer Köyü Gençlik Platformu Yönetimi; Yarıyıl Tatilinde bir ilke imza atarak, gurbetde bulunan çocuk ve gençlerin köylerinde; Dini, İlmi, İnsani Duyguları Sosyal ve Kültürel Alanda almaları için etkinlik düzenliyor. Aşağı Düğer Köyü Gençlik Platformu Yönetiminin konuyla ilgili duyurusu aşağıda yer almaktadır.
DUYURU.. YARIYIL TATİLİNİ BEREKETLENDİRELİM !!!!!
YARIYIL TATİLİNDE ADGEP YÖNETİMİ OLARAK BİR İLKE DAHA ÖNCÜLÜK EDİYORUZ !!
İÇERİSİNDE YAŞADIĞIMIZ DÜNYADA YAŞANAN GELİŞMELER, TEKNOLOJİ VE NİMETLERİN ÇOCUKLARIMIZ ÜZERİNDEKİ OLUMSUZ ETKİLERİ VE BEKLENTİLERİ DİKKATE ALINDIGINDA BİZLERİN ÜZERİNE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞMEKTEDİR. ADGEP OLARAK NELER YAPABİLİRİZ DEDİGİMİZDE; KURULUŞ AMACIMIZA UYGUN BİR ETKİNLİK İLE KÖYÜMÜZDE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ DİNİ, İLMİ, İNSANİ DUYGULARI SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANDA ÇOCUKLARIMIZA AŞILAMAK VE KÖYÜMÜZÜN YETİŞTİRDİGİ DEĞERLİ HOCALARIMIZIN KATKILARI İLE FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BU 15 GÜNLÜK ETKİNLİK İÇİN ÇOCUKLARIMIZI DEDELERİ, NİNELERİNİN YANINA YANİ KÖYÜMÜZE GÖTÜRÜP BU DEĞERLİ ETKİNLİKTEN MAHRUM ETMEYECEĞİNİZE VE DUYMAYANLARA İLETİP BU TÜR ETKİNLİKLER İLE BİRLİK VE BERABERLİGİMİZE KATKI SUNACAĞINIZI GÖNÜLDEN İNANIYORUZ.

PROGRAMIMIZIN AÇILIMI ŞU ŞEKİLDEDİR:
1-20/01/2019 PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAK
2-26/01/2019 CUMARTESİ KÖY GENÇLİK MERKEZİNDE AKŞAM SOHBET VE KAYNAŞMA PROGRAMI DÜZENLENECEK
3-27/01/2019 PAZAR GÜNÜ KÖY GENÇLİK MERKEZİNDE SABAH TARHANA ÇORBASI İKRAMI
4-SERBEST ZAMAN ÖGLEN SUCUK EKMEK GİBİ KAYNAŞMAYA YÖNELİK PROGRAM
5-03/02/2019 PAZAR GÜNÜ PROTOKOLÜNDE KATILACAĞI OKUYAN ÇOCUKLAR VE HOCALARIMIZA HEDİYE TAKDİMİ.
ETKİNLİĞİMİZİN HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE...


 

YAZARLAR

Tamamı