28.03.2024 19:42:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ahmet Baysal Mengen de!

Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü Protokolü imza töreni öncesi İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal Mengen'i geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek, yapılacak kampüs alanında incelemelerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM12 Mayıs  2016 Perşembe - 01:16
Ahmet Baysal, Mengen'e yapılacak Kampüs alanını inceledi
İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Mütevelli heyeti, Abant İzzet Baysal Üniversitesine Mengen Konak Köyünde Kampüs için ayrılan yerde incelemelerde bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Mengen'e ziyarette bulundu.
Mengen Belediyesi önünde yapılan karşılama törenine Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mengen İl Genel Meclis Üyeleri, Mengen Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yerel basın mensupları, Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ı aşçı kıyafetleri ile karşılayan Mengen Aşçılık Okulu öğrencileri kendisine çiçek takdim ettiler.
Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut törende yaptığı konuşmasında öncelikle İlimize geçmişten günümüze kadar bir çok yatırımlar yapan ve İlçemizde yeni Kampüs projesinin hayata geçirilmesi için atılan ilk adımdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Mengen halkı adına İzzet Baysal Vakfına teşekkür ve şükranlarını arz etti.

Törende kısa bir konuşma yapan Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol; "Kıymetli hazirun konuşmamın başında merhum İzzet Baysal büyüğümüzü rahmet ve şükranla anıyorum. Merhum İzzet Baysal’ın yolunda şaşmaz bir şekilde devam eden, merhum İzzet Baysal’ı temsil eden Sayın Ahmet Baysal büyüğümüz aramızda, ben de şahsım ve ilçem adına kendilerine hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum" dedi.
İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet BAYSAL; coşkulu karşılama için Mengen Kaymakamına, Belediye Başkanına ve Mengen halkına teşekkür ederek, bu projeyi hayata geçirmek için ilk adımları atacaklarını, yatırımın 2018 yılında başlamasını planladıklarını, yeni Kampüste Gasronomi Bilimsel Eğitiminin Mengen'e çok yakışacağını ifade etti.

Mengen'e yapılması planlanan kampüs ile ilgili Mengen halkını bilgilendiren İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti, törenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksekokulu uygulama mutfakları ile Mengen İlçesi Konak Köyünde Kampüs alanı olarak ayrılan yerde incelemelerde bulundular.

İncelemelerin ardından Mengen Belediye Başkanı, heyeti Mengen Belediyesi Cumhuriyet Şehir Parkı Camlı Kafede misafir etti. Başkan Bulut, ziyaret anısına Baysal'a plaket taktim etti. Yapılan sohbetin ardından Heyet, Belediye Başkanına sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, İlçeden ayrıldılar.




 

YAZARLAR

Tamamı