25.04.2024 16:50:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Altınköy “Kına Evi” Hazır.!

Evlenecek olan çiftler için Altınköy'deki Kına Evi'nde her şey düşünüldü. Hazır olan Kına Evi, evlenecek çiftleri bekliyor. Altınköy içerisinde yer alan Kına Evi, kaybolmaya yüz tutan kına geleneğini de gün yüzüne çıkarıyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL24 Ağustos  2016 Çarşamba - 16:29
Altınköy “Kına Evi” gelinlerini bekliyor
Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Altınköy Açık Hava Müzesi, bir yandan Ankara’ya nefes aldırırken, bir yandan da geleneklerimizin yaşatılmasını sağlıyor. Altınköy içerisinde yer alan Kına Evi, kaybolmaya yüz tutan kına geleneğini gün yüzüne çıkarıyor. Altındağ Belediyesi’nin Hamamarkası’na yaptığı 2 kına konağının ardından Altınköy’deki kına evi de dünya evine girecek olan çiftleri bekliyor.

At üzerinde giriş imkânı

Evlenecek olan çiftler için Altınköy’deki Kına Evi’nde her şey düşünüldü. Unutulmaz bir gece için artık tek adres Altınköy Kına Evi. Profesyonel bir hizmetin sunulduğu Kına Evi’nde isteğe bağlı olarak verilen bindallılar geleneğimizin sembolü olarak karşımıza çıkıyor. Zengin yiyecek ve içecek menüleriyle Kına Evi, Ankara’nın en gözde kına mekânlarından biri olmaya aday gösteriliyor. Konağın doğal ahşap yapısına uygun olarak döşenen Kına Evi, görenleri adeta büyülüyor. Gelinler, bu güzel mekâna at üzerinde de giriş yapabiliyor.

Mutluluğa ilk adım Kına Evi’nde atılıyor
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’ın her yönüyle modern bir ilçe olması için büyük çaba harcadıklarını belirterek yaptıkları sosyal tesislerle bu durumu desteklerini vurguladı. Altındağlılara rahat ve konforlu bir hayat sunmak istediklerinin altını çizen Başkan Tiryaki, dünya evine girecek olan çiftleri de unutmadıklarını söyledi. Başkan Tiryaki, Altınköy’e yaptıkları Kına Evi’nin her bütçeye ve her zevke hitap ettiğini dile getirerek kına geleneğinin bu mekânda tekrardan can bulacağına dikkat çekti.



 

YAZARLAR

Tamamı