25.04.2024 23:31:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ..

Çavuşlar İlkokulu Anasınıfı öğrencileri yıl boyunca yaptıkları resimleri, el işlerini ve sanatsal çalışmalarını Okulun sergi salonunda büyüklerinin beğenisine sundular. Beceri ve maharetlerini sergileyen miniklerin sevinç ve mutlulukları gözden kaçmadı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT26 Mayıs  2015 Salı - 16:36
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ MAHARETLERİNİ GÖSTERDİ
Bolu İli Dörtdivan İlçesinde faaliyet gösteren Çavuşlar İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladığı sanatsal çalışmalar, Çavuşlar İlkokulu Anasınıfı sergi salonunda görücüye çıktı. Beceri ve Maharetlerini sergileyen miniklerin mutlulukları gözden kaçmadı.
src=
Çavuşlar İlkokulu Anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları resimlerin yer aldı sergi büyük ilgi gördü. Okulun 3 – 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri tarafından yapılan resim sergisinin açılış törenine özellikle öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.
src=
src=
Serginin açılış törenine Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Kamu Kurumlarının temsilcileri ve aileler katıldı. Sergi açılış törenine katılan davetliler sergiyi gezdiler.
src=
src=

YAZARLAR

Tamamı