29.03.2024 05:39:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Artık Hastalar Beklemeyecek..

Demirkol: İzzet Baysal Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon branşı için başvuran hastaların hastanede ayrılan özel bir bölüm ile Fizik Tedavi hizmeti alabileceklerini, gerekirse servis/nakil hizmetinden yararlanabileceklerini ve artık beklemelerin bu sayede önüne geçileceğini ifade etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK09 Aralık  2017 Cumartesi - 13:00
BOLU DA ARTIK FİZİK TEDAVİ HASTALARI SIRA BEKLEMEYECEK
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi arasında imzalanan protokol ile artık fizik tedavi hastalarının fizik tedavi hizmeti almak için beklemelerinin önüne geçilecek. Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, göreve başladığı gibi sağlık sistemine kattığı yeniliklerle adından söz ettiriyor.
Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol; Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi arasında imzalanan protokol sayesinde İzzet Baysal Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon branşı için başvuran hastaların hastanede ayrılan özel bir bölüm ile Fizik Tedavi hizmeti alabileceklerini, gerekirse servis/nakil hizmetinden yararlanabileceklerini ve artık beklemelerin bu sayede önüne geçileceğini belirtti.
Demirkol, aynı zamanda bu protokol ile Bolu’da yaşayan ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmeti almak isteyen hastaların sıra beklemeden gündüz tedavilerinin gerçekleştirileceğini, akşam evlerinde dinlenip rahatça tedavilerini tamamlayabileceklerini söyledi.
Sağlık alanında pek çok yeniliğe imza atan Bolu’nun bütün imkanlarını Fizik Tedavi hastalarının hizmetine sunacaklarını dile getiren Demirkol, “Hastalarımıza en kısa sürede, en kaliteli, en konforlu sağlık hizmeti sunmak için gerekli olabilecek her türlü düzenleme ve projeyi hızla hayata geçireceğiz.” diyerek yeni düzenlemenin tüm hastalara hayırlı olmasını temenni etti.



 

YAZARLAR

Tamamı