29.04.2024 08:39:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Aşina Yüzlerden İzlenim-ler

Bolu Geredeli Hemşehrimiz, Başarılı Bürokratlardan Emekli İlhami TÜRKER'in “Aşina Yüzlerden İzlenim-ler” kitabı baskıdan çıkararak, okuyucuları ile buluştu. Kitap satışı yapan Web sitelerinden temin edilebiliyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Eylül  2023 Pazar - 01:29
Türker den; “Aşina Yüzlerden İzlenim-ler” Kitabı
Bolu Geredeli hemşehrimiz başarılı bürokratlardan Emekli İlhami TÜRKER'in, Edebiyat dünyasına da kalemiyle dokunuşları var. Şiir, Deneme, Makale ve Yazıları ile okuyucuları ile buluşuyor. Uzun süredir üzerinde çalışıp, kaleme aldığı “Aşina Yüzlerden- İzlenim-ler” kitabı baskıdan çıkarak, okuyucularına sunuldu. Kitap, Kitap satış Web sitelerinden temin edilebiliyor.
Birçok Kamu Kuruluşunda üst kademelerde hizmetlerde bulunan İlhami TÜRKER yaptığı açıklamada; “Aşina Yüzlerden- İzlenim-ler, dün ve bugünle geleceğe köprü olsun için yazılmış kısa anlaşılır, açık, seçik ve gizemi barındırmayan anılar ve hatıralardır. Konuşan ve söyleyen kahramanlarım adına biz ve sizlersiniz neler olmuş, neler olmuş diyebileceğiniz hatıralarla; neler olmalı, neler olmalı ya gidebileceğimiz yol yürümeleridir...
Beraber çıktık bu yola beraber yürüyoruz, yolda gördüklerimizi yeni nesle aktarmak ve geçmişe bir ayna tutarak geleceği kolaylaştırmak için bir işaret fişeği olsun istedik. Kimseyi kırmayalım, dökmeyelim ama doğruyu ve Hakkı bulmada bir katkı sunabilir miyiz in hikâyelermiş örnekleri görülsün istedik.
Rahat yaşama ruhun batağıdır, diye söyler Ali Şeriati ve devam eder; sizleri rahatsız etmeye geldim!
Her şey iki kapak arasında a dan z ye kadar. Hayatta böyle değil mi zaten iki kapak arasında ve Kitap… Kitapta neler var neler, her şeyi de yazmışlar demeden iki kapak arasında olması gerekenleri oldurmanın mevsimi her mevsim.
Soldurmayalım! Olduralım” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı