17.04.2024 00:56:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78'nci yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Dörtdivan'da da gerçekleştirildi. Etkinliklere Dörtdivan İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Başaran, Garnizon Komutanı Atilla Acerer, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Kasım  2016 Perşembe - 15:34
DÖRTDİVAN DA ULU ÖNDER ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78’nci Yıl Dönümünü Anma Programı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Dörtdivan Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda devam edildi.
Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan anma etkinliğinde Kaymakamlık ve Belediye çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk sunma töreninin ardından Dörtdivan Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan anma programında günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdürü Basri KARADAŞ yaptı. Slayt gösterisi ve Atatürk’le ilgili şiirlerin okunmasının ardından anma programı sona erdi.



 

YAZARLAR

Tamamı