27.04.2024 05:23:06
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Av. Kemal YELER'in Acılı Günü.!

Bolu Dörtdivan Seyitaliler Köyü Nüfusuna kayıtlı Ankara Barosu Avukatlarından Av. Kemal Yeler'in oğlu Avukat Soner Yeler, Bodrumda Trafik kazasında hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bu gün Öğle Namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek. Allah Rahmet eylesin.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : VEFAT HABERİ08 Ağustos  2017 Salı - 10:10
Av. Kemal Yeler, Oğlunu Motosiklet Kazasında Kaybetti
Bolu Dörtdivan ilçesi Seyitaliler Köyü Nüfusuna Kayıtlı Ankara Barosu Avukatlarından Av. Kemal Yeler’in oğlu Av. Soner Yeler geçtiğimiz Cumartesi günü motosikleti ile kaza yaparak, hayatını kaybetti.

Ankara'da Hukuk Bürosu bulunan avukat Soner Yeler, tatil için geldiği Bodrum'da geçen cumartesi günü arkadaşları ile geç saatlere kadar eğlendikten sonra ailesinin bulunduğu Gümbet Mahallesi'ndeki yazlığına dönmek üzere 06 BC 454 plakalı motosikleti ile yola çıktı. Kıbrıs Şehitler Caddesi, Hastane Kavşağı'na geldiğinde Yeler'in kullandığı motosiklet virajda, aynı yöne giden Vedat Ballı'nın kullandığı plakasız motosiklete sürttü. Her iki motosiklet de devrilip, sürüklendi. Yol kenarındaki billboarda çarparak durabilen motosiklette Soner Yeler olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer motosiklet sürücüsü Vedat Ballı ise yaralandı. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ballı, tedaviye alındı. Ballı'nın durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yeler'in cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Av. Soner Yeler’in Cenazesi bu gün Karşıyaka mezarlığında defnedilecek.
Yeler'in acı haberini alan Ankara'daki diğer yakınları Bodrum'a gitti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Yeler'in otopsinin ardından dün cenazesi Ankara'ya getirilerek, bu gün öğle namazına müteakip, Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

Dörtdivan Dünyası olarak, Merhuma Allah (cc)’dan Rahmet, Ailesine, Yakınlarına, Eş - Dost ve Akrabalarına Başsağlığı ile Sabırlar dileriz.





YAZARLAR

Tamamı