26.04.2024 10:40:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu'nda TEOG sınavında dereceye giren öğrenciler, Tablet ile ödüllendirildi. Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başarılı öğrencilere tabletleri törenle dağıttı. Tablet Sponsorlarına da ayrı ayrı teşekkür edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT19 Haziran  2015 Cuma - 02:40
DÖRTDİVAN DA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Bolu İli Dörtdivan İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu’nda TEOG sınavında dereceye giren öğrencileri Tablet ile ödüllendirdi.
Dörtdivan da TEOG sınavında dereceye giren öğrenciler Tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Bu başarıya sessiz kalmayan Dörtdivanlılar, düzenlenen törenle 10 Adet Tablet Bilgisayarları başarılı öğrencilere verdi.
src=
Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu’nda TEOG sınavında dereceye giren; 8/A Selcan Bayramoğlu, 8/A Ceyda Çilesiz, 8/B Nuray Gürday, 8/B Merve Arslan, 8/B Hanife Özdemir, 8/C Emre Enes Doğan, 8/C Samet Sarı, 8/D Çiğdem Sarı, 8/D Elif Kandemir ve 8/D Elif Erdoğan’a Tablet bilgisayar hediye edildi.
Tablet dağıtım törenine; Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Dörtdivan Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Çetindağ, Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Okul Müdürleri ve Başarılı Öğrenciler ile Velileri katıldı. 
src=
Başarılı öğrenciler ile gurur duyuyoruz diyen Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal yaptığı açıklamada; “TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Bu hususta hassas davranıp bize destek olan sponsorlara teşekkür ederiz. Başarılı gençlerimizi teşvik ederek, başarılarının hayat boyu daim olmasını ve onlarla gurur duyduğumuzu ifade ettik. 10 Adet Tableti gençlerimize armağan ettik” diyen BAL törene katılan İlçe Kaymakamı Akın Karagöz’e, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Çetindağ’a, Okul Müdürlerine teşekkür etti.
src=
Tablet bilgisayarlara sponsor olan Öz Dörtdivan Turizm, Askur Yemek Fabrikası, Çamlıbel Eczanesi ile Sis Kuyumculuk yetkililerine teşekkür edildi.
src=

YAZARLAR

Tamamı