18.04.2024 20:46:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan, 10 Kasım Mesajı Yayınladı

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Uzunoğlu, “Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Kasım  2016 Perşembe - 15:21
Başkan Hasan Uzunoğlu’ndan 10 Kasım Mesajı;
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ulu Önder Atatürk’ün miras bıraktığı fikir, eser ve inkılâplarının her zaman emanetçisi olacağını kaydeden Başkan Uzunoğlu, “Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılını idrak ediyoruz. Ülkemizde ve İlçemizde düzenleyeceğimiz Atatürk’ü Anma programları ile O’nun hayatını ve milletimizin geleceğine kazandırdıklarını yeniden hatırlayacağız" dedi. Başkan Uzunoğlu, şunları kaydetti: "Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve O’nun vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir."
Ulu Önder Atatürk’ün düşünce ve eserlerinin her zaman Türk milletinin yolunu aydınlatacağına işaret eden Başkan Uzunoğlu, "O, milletinin gönlünde yeri doldurulamayacak Ulu Önder olarak yaşamaya ve yaşatılmaya devam edecektir. Türk Milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı