29.03.2024 11:54:25
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan EFE'den Çağrı!!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, Sosyal Paylaşım ağı Facebook da çağrı da bulunarak, “İlçemizde oturduğu halde resmi ikameti başka şehirlerde olan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Dörtdivan'ımıza alması, bu yolculuğumuzda bize daha daha fazla güç katacaktır” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Aralık  2021 Salı - 20:50
İKAMETİMİ DÖRTDİVAN’A TAŞIYORUM
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, Sosyal Paylaşım ağı Facebook da çağrı da bulunarak, “İlçemizde oturduğu halde resmi ikameti başka şehirlerde olan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Dörtdivan’ımıza alması, bu yolculuğumuzda bize daha daha fazla güç katacaktır” dedi. Başkan EFE hemşehrilerine şöyle seslendi:
Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Kardeşlerim,
2021 yılı attığımız tohumların neticesini aldığımız bereketli bir çalışma yılı olmuştur. Gözümüzün nuru memleketimizin bugününün dünden daha iyi olması için dertleniyoruz, çalışıyoruz, kapıları aşındırmaya devam ediyoruz. Bu seferde siz değerli hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.
Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paydır. Bu da ilçemizde resmî ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Bu hesaplama bu ay sonundaki nüfus sayımında tekrarlanacaktır. Memleketimizde kısıtlı imkânlarla büyük işler yapma gayreti içerisindeyiz. İlçemizde oturduğu halde resmi ikameti başka şehirlerde olan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2021 tarihine kadar ikametini Dörtdivan’ımıza alması bu yolculuğumuzda bize daha daha fazla güç katacaktır. 50 bin hemşehrimizin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek memleket sevgisinin gereğini yerine getireceğine inanıyorum. Bizlerden desteğinizi esirgemeyiniz.
Bu bağlamda uygulama geçirdiğimiz ve devam eden projelerimiz;
* Dörtdivan Organize Sanayi Bölgesi
* Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü
* TOKİ Sosyal Konut Projesi
* Köroğlu Evi Müzesi
* Yöresel Ürünler Pazarı
* Şehir merkezi kanalizasyon yenileme ve ileri biyolojik arıtma
* Yaşar Doğançay Spor Kompleksi sosyal hizmet binası
* Şehir merkezi ana cadde asfaltlamaları
* Şehir merkezi kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları
* Şehir merkezi sokak iyileştirme ve kilitli parke taşı çalışmaları
* Sosyal hizmetler alanında aşevi, kumanya, ilk altını biz takıyoruz, hoş geldin küçük hemşehrim, sünnet olan çocuklarımıza bisiklet
İkamet taşınması ile ilgili irtibat numarası: 0537 634 81 59
#DerdimizDörtdivan
Hamza EFE Dörtdivan Belediye Başkanı




YAZARLAR

Tamamı