26.04.2024 05:54:35
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan EFE, Sözünü Tutuyor!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, seçim öncesi verdiği sözlerden bir tanesini daha yerine getiriyor. Başkan Efe, seçim beyannamesinde yer alan 'İlkokul öğrencilerinin defterleri belediyeden' sözünü “Ortaokul öğrencilerimizin defterleri de belediyeden” diyerek, yerine getiriyor. İkibin adet defter dağılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN08 Eylül  2019 Pazar - 00:55
İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİN DEFTERLERİ BELEDİYEDEN
Bolu Dörtdivan Belediyesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla Dörtdivan’da okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin okul defterlerini karşılıyor.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, seçim öncesi seçim beyannamesinde ilkokul öğrencilerinin defterlerinin Belediye tarafından karşılanacağı sözünü vermişti. Başkan Efe sadece ilkokul öğrencilerinin değil, İlçede okuyan ortaokul öğrencilerinin de defterlerinin karşılanacağını söyledi.
Alınan bilgiye göre Dörtdivan Belediyesi her öğrenci için 5 defter tasarlayarak, iki adet A4 defter, iki adet A5 defter ve bir adet Resim Defteri olarak, 400 öğrenciye 2.000 adet defter dağıtımını önümüzdeki çarşamba günü gerçekleştirecek.

KİTAPLAR DEVLETTEN, DEFTERLER BELEDİYEDEN
Kitaplar devletten, defterler belediyeden projemizi hayata geçiriyoruz diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklamada; “Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte söz verdiğimiz gibi ilçemizde eğitim gören sadece ilkokul öğrencilerimizin değil ortaokul öğrencilerimizin defterlerini de okul hediyesi olarak hazırlıyoruz. Önümüzdeki çarşamba günü ön ve arka kapak resimlerini paylaştığımız bu defterleri öğrencilerimize ulaştıracağız inşallah. Hayırlı olsun. Yediden yetmişe insanı merkezine alan, her daim iç içe onların meseleleri ile hemhal olan insan odaklı bir hizmet belediyeciliği için gayret ediyoruz. Gayret Bizden Tevfik Allah’tan” dedi.




YAZARLAR

Tamamı