29.03.2024 11:06:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Tiryaki'ye Taziye Ziyareti

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'ye Bolulu hemşehrileri taziye ziyaretinde bulundu. Bolulular taziye dileklerini ileterek, Başsağlığı ve sabır temennisinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR13 Aralık  2018 Perşembe - 21:00
Bolulular, Başkan Tiryaki'ye Taziye Ziyaretinde Bulundu
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda Ankara Bolulular (Platformu) Derneği, Ankara Bolu İli İlçeleri Derneği, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği ile Anadolu Kalkınma ve Proje Geliştirme Federasyonu Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'ye hem taziye hem de nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretde ilk sözü Ankara Bolu Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Bilgin alarak, "Başkanımız hemşerimiz Dr. Veysel Tiryaki'ye annesinin vefatından dolayı şahsım, yönetim ve Bolulular adına başsağlığı dileklerimizi iletiriz. Hacı Annemize Allah Rahmet eylesin. Aramızda olan siz değerli hemşerilerimize de bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi..

Daha sonra söz alan Başkan Vekili Mustafa Aydınalp yaptığı konuşmada acı tatlı günlerimizde bir arada olmak için bu oluşumları kurduk. Birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Sayın Başkana başsağlığı dileklerimizi iletir, acılarını paylaştığımızı bildiririz. Mekanı Cennet olsun.
Daha sonra söz alan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki annesinin vefat durumunu anlattı. Dört yıl tedavi sürecinde beraber olduğundan bahsetti. Annelerinizi babalarınızı mutlaka her gün arayın seslerini duyun diye telkinlerde bulundu. Annesine işlerinin yoğunluğundan dolayı doyamadığını anlattı.

Hemşehrilerine Altındağ'da bu güne kadar yaptığı çalışmalardan da bahseden Başkan Dr. Veysel Tiryaki, "Altındağ'ı yeniden ayağa kaldırdık. Borçsuz bir Belediyeyiz. Bolulu hemşerilerimi burada görmekten, hemşehrilerimle bir arada olmaktan, sohbet etmekten mutluluk duydum. Kendilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim" diyen Başkan Tiryaki Derneklerin önemine değinerek, “Göreve geldiğim günden beri Bolulu hemşehrilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlarla bir araya geliyorum, ihtiyaçlarını soruyorum. Bolulu Hemşeri derneklerini önemsiyorum. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim" dedi.

Dörtdivanlı hemşerimiz Süleyman Yücel beyin vefat eden annemizin ruhuna hitaben kısa bir dua yapıldı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonuna bağlı Derneklerin Yönetim Kurulu ve Üyelerinin yer aldığı değişik meslek guruplarından ellibeş Bolulu hemşehrimizin ziyareti günün anısına çektirilen fotoğrafglar ile sonlandırıldı.

Fotoğraflar için Tıklayın.


 

YAZARLAR

Tamamı