28.03.2024 20:41:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

BAŞKAN YILMAZ'DAN SERT UYARI:

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belli çevrelerin kendisi hakkında bir süredir asılsız iddiaları gündeme getirdiğini ve bunların bazı medya kuruluşları tarafından kamuoyuna yansıtıldığına dikkat çekerek, “Hiç kimse FETÖ'nün oyununa gelmemeli ve bu dönemden yararlanmak isteyen fırsatçılar grubuna da izin vermemeli” uyarısında bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL11 Ekim  2016 Salı - 14:42
BOLU BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YILMAZ’DAN SERT UYARI:
“BU DÖNEMDE İKİ TEHLİKELİ YAPI VAR; BİRİ FETÖ, DİĞERİ DE FIRSATÇILAR”
“FETÖ'NÜN OYUNUNA GELMEYİN, FIRSATÇILAR GRUBUNA DA İZİN VERMEYİN”
“Belli çevreler bir süredir ülkemizin içinde bulunduğu gündemin bir fırsat oluşturduğunu düşünerek bir takım asılsız iddialar ve oyunlarla ortaya döküldüler. Farklı algı oluşturmaya yönelik asılsız malzemeler bilinçli olarak dolaşıma sokuluyor” diyen Yılmaz, “Ana hedef, beni ve benim üzerimden mensubu olduğum AK Parti’yi yıpratmaktır. Diyorum ki elinizde ne varsa buyurun servis edin. Biz; ne ben, ne de partim bunlardan hiçbir zaman korkmadık ve asla korkmayacağız” ifadelerini kullandı.
“BU OYUNA GELMEYİN”
Hakkında çıkan söylentilere, kirli algı oluşturma gayretlerine aldırmadığını kaydeden Yılmaz, “Çok hassas ve dikkatli olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken iki yapıya karşı herkesi sürekli uyarmak boynumuzun borcudur ki birileri bu oyuna düşmesin. Herkes, ihanet çetesi FETÖ'nün ayak oyunlarına dikkat etmeli, bu oyunları bozmalı ve bu dönemin karanlık fırsatçılarını içimizden temizlemeye yardım etmeli ” dedi.
Dik duran, icraat yapan siyasetçilerin ve partilerin tarih boyunca içeriden ve dışarıdan çeşitli senaryolarla yıpratılmaya çalışıldığını vurgulayan Yılmaz, “Şimdi de durum farklı değildir. Benim üzerimde oynanmaya çalışılan oyunlar, asılsız iddialar, dolaşıma sokulan bazı malzemeler de bu senaryolara örnektir. Bu oyunlar tutmaz, başaramazlar. Biz bunlarla nasıl mücadele edildiğini bu partinin kurucusu, kararlı ve dik duruşuyla dünyaya ders vermiş liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Onun yolunda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

“KİRLİ OYUNLAR BENİ VE PARTİMİ YIPRATAMAZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bir süredir ülkemizin içinde bulunduğu gündemin fırsat oluşturduğunu düşünerek, belli çevrelerin ürettiği, ortaya döktüğü asılsız malzemeler bilinçli olarak dolaşıma sokuluyor. Ana hedefin ne olduğu, ne yapılmak istendiği ortada zaten.
Bu kirli algı operasyonlarına aldırmıyorum. Bunlarla beni ve partimi yıpratamazlar. Partimiz ve benim için önemli olan milletimizin hissiyatıdır. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Eğer milletimizin feraseti olmasaydı bu ülke, bu şehir son 13 yılda bu büyük adımları atamazdı. Ben AK Parti’nin Bolu’da kurucu il başkanıyım. 3 dönemdir belediye başkanlığını yürütüyorum. Yaptıklarımız ortadır. Gizli, saklı hiçbir şeyim yoktur! Siyasete başladığım günden bu yana tek hedefim, şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımaktır. Alt yapısı güçlü bir dünya şehri oluşturmaktır. Yaptığımız çok sayıda proje de bu hedefin ürünüdür. Hiç durmadık, bir gün bile dinlenmedik, her gün bir adım daha ileri gittik. Bolu halkı da bu yapılanları takdir etti ve 3 dönemdir her seçimde yükselen bir teveccühle bizi yeniden belediye başkanı yaptı. Bolu’daki AK Parti’nin yürüttüğü icraatlar, yatırımlar bir sürü grubu rahatsız ediyor da olabilir. Ancak şunu iyi bilsinler ki; beni ve benim üzerimden partimi hiç kimse asılsız yayınlarla, kirli oyunlarla, planlarla yıpratamaz!
“FIRSATÇILARA GEÇİT YOK”
Bu dönemin bazı fırsatçıları var. Bu ülkeye, bu şehre en büyük ihaneti de onlar yapıyor. Onlara geçit vermeye hiç niyetim yok. Bulanık suda balık avlamaya çalışan fırsatçıları bu sular yutar ve bu sularda kendileri avlanır! Gerçeğe dayanmayan mesnetsiz iddia ve söylemler bunları yayanları vurur! Herkes her şeyin farkında! AK Parti bu iddia ve söylemlerle hareket eden bir parti olsaydı bugünlere gelemezdi.
Geçmişin hastalıklı yaklaşımlarını sergileyen, istediğini elde etmek için her yolu, her yöntemi meşru gören, ahlaki ve insani değerleri ayaklar altına alan bu anlayış sahipleriyle, bu yalan fırtınalarıyla mücadeleye devam edeceğiz.
“BİZİM GÜCÜMÜZ MİLLETTEN”
Türkiye, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözebileceğini göstermiştir. Biz, “önce Türkiye, önce millet” diyen anlayışla hareket eden, Türkiye sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu partinin mensuplarıyız.
AK Parti 14 yıldır her alanda sürekli yeni şeyler söylüyor, yeni projeler gerçekleştiriyor, yeni başarılar ortaya koyuyor. O nedenle de her türlü badireye engellemeye rağmen dimdik ayakta. Gücünü, desteğini bu milletten alan bu partinin mensupları olarak, sorumluluklarımız bugün daha büyük, daha ağır. Bizim bu dönemde yaptıklarımızla Hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza destek olmamız, yürütülen kutsal mücadeleye katkı sağlamamız gerekir. Bu partinin en tepesinden her kademesine kadar hepimiz bu sorumluluğun bilinciyle hareket etmek mecburiyetindeyiz.
“TEK GÖREV DAHA ÇOK ÇALIŞMAK”
FETÖ, PKK, DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadelenin sürdüğü bu dönemde, her attığımız adımı daha dikkatli atmalıyız. Türkiye çok büyük bir ülke, bu millet çok büyük bir millettir. Bu süreçte bunu da tüm dünyaya kanıtlamıştır. Terörü ve terör örgütlerini Türkiye'nin gündeminden çıkarmak için büyük mücadele devam ederken, bu ağır sorumluluğun altından kalkmak için bize düşen tek görev ise daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha fazla yatırım yapmaktır. Söylentilerle, algı operasyonlarıyla kaybedecek vaktimiz yok!
Milletimize karşı borcumuzu, gazilerimize ve şehitlerimize karşı borcumuzu ancak dik ve kararlı duruşumuzu sonuna kadar muhafaza ederek, daha çok üreterek, daha çok hizmet ederek ödeyebiliriz.
Biz Bolu’da taviz vermeden büyük bir kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Yeni yatırımları, yeni çalışmaları vatandaşımıza sunmaya devam ediyoruz. Belediye başkanının görevi vatandaşın gönlünü ve şehrini imar etmektir. Allaha şükürler olsun ki bu konuda yaptığımız her şeyin destekçisi de onlardır. Biz milletimizin gücüyle çalışmaya devam ediyoruz.
Vakit, FETÖ'nün işine gelen söylemleri, kirli oyunları bir kenara bırakma, birlik ve beraberlik içinde hep birlikte önümüze bakma, ülkemizin güzel geleceği için üretme ve çok çalışma vaktidir.”



 

YAZARLAR

Tamamı