26.04.2024 19:09:19
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Zehra İrem Varol Oldu

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Dörtdivan Belediye Başkanı 2/A sınıfı öğrencisi Zehra İrem Varol oldu. Makam koltuğuna geçen Zehra İrem Varol, Okul Bahçelerine oyun parkları, potalar yapılmasını ve kaldırımların genişletilmesini istedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Nisan  2018 Cuma - 15:32
BAŞKAN UZUNOĞLU, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE BIRAKTI
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, makam koltuğunu öğrencilere devretti.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, kutlamalar kapsamında Çavuşlar İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Özdemir, Sınıf Öğretmeni Sibel Seyithanoğlu, okulun öğrencilerinden Zehra İrem Varol, Elanur Şahin, Yusuf Kırhalıo’yu makamında kabul etti. Başkan Uzunoğlu, ziyarette koltuğunu öğrencilere devretti. Makam koltuğuna geçen 2/A sınıfı öğrencilerinden Zehra İrem Varol temsili olarak Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Başkan Zehra İrem Varol, Uzunoğlu'na ne iş yapıyorsunuz diyerek bilgiler aldı. İlk talimatı olarak, Okul Bahçelerine Oyun parkları ve potalar yapılmasının talimatını verdi. Ayrıca okul önlerinde bulunan kaldırımların genişletilmesini de istedi.
Ziyaretin sonunda öğrencilere teşekkür eden Başkan Uzunoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu şunları söyledi: “Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Güçlü Türkiye yolunda çocuklarımızın daha çok çalışmalarını istiyoruz. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ”dedi.




 

YAZARLAR

Tamamı