29.03.2024 09:20:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bayramlar Camisine Tente..

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde vatandaşların cenaze namazlarında kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneşten korunmalarını sağlamak amacıyla Dörtdivan Belediyesi tarafından cami avlusunda bulunan musalla taşı etrafına tente sistemi yapılıyor. Bayramlar Mahallesi camisi avlusunda bulunan musalla taşının etrafı da tente sistemi ile kapatıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Ocak  2019 Çarşamba - 00:22
DÖRTDİVAN BAYRAMLAR CAMİİSİNE TENTE YAPILDI
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde vatandaşların cenaze namazlarında kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneşten korunmalarını sağlamak amacıyla Dörtdivan Belediyesi tarafından cami avlusunda bulunan musalla taşı etrafına tente sistemi yapılıyor. Dörtdivan Merkez camisinden sonra Bayramlar Mahallesi camisi avlusunda bulunan musalla taşının etrafı da tente sistemi ile kapatıldı.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nun talimatıyla Bayramlar Mahalle camiisi musalla taşı çevresine tente sistemi yapıldı. 
Vatandaşların kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneşten korunması amacıyla Bayramlar Mahalle camiisi musalla taşı tente kapatıldı. Açılır kapanır tente ile cenaze namazlarında dışarıda namaz kılan cemaatin olumsuz hava koşullarından korunması amaçlanıyor.
Halkın taleplerine önem verdiklerini belirten Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “Bunun için çalışma başlattık. Merkez camisinden sonra Bayramlar Mahalle camiisi de yağışlarda ve aşırı sıcaklardan etkilenmemeleri için musalla taşı üstüne 6 metre genişliğinde açılır tente sistemi kurduk. Yapılan tente sistemi ile halkımız olumsuz hava koşullarından etkilenmeden ibadetlerini yapabilecekler” diye konuştu.


 

YAZARLAR

Tamamı