26.04.2024 16:22:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bayramlarda İkramiye Müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım, emekliler ve devletten emeklilik dışında maaş alanlara Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ikramiye verileceğinin müjdesini verdi. Başbakan Yıldırım "Ramazan ve Kurban bayramı öncesi 1.000 TL verilecek ve ikramiyelerin toplamı ise 2 bin TL olacak" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL30 Nisan  2018 Pazartesi - 20:29
Emeklilere ve Milyonlarca Vatandaşa Ramazan ve Kurban Bayramı İkramiyesi
Başbakan Binali Yıldırım "Emekli olmuş 12 milyonun üzerinden vatandaşımız var. Bunun dışında emekli olmadan aylık bağlanan gazilerimiz, şehit yakınlarımız ve köy korucularımız var. Bunlara da her yıl Ramazan bayramı ve Kurban bayramı öncesi olmak üzere birer ikramiye vereceğiz. Miktarı bin TL olacak. Toplamda ise iki bin lira ikramiye verilecek" dedi.
Yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım dan milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren “emekliye bayram ikramiyesi” müjdesi geldi. Başbakan Yıldırım; “Emeklilerimiz daha fazlasına layık. Emeklilerin kendileri dahil olduğu gibi, Emeklilerin dul ve yetimleri de bundan istifade edecek. Dolayısıyla böylece 12 milyonun üzerinde emeklimize, ister az maaş alsın, ister çok maaş alsın bu bir bayram hediyesi, ikramiyesi olarak düşünülen bir şey. Bunun dışında emekli olmadan aylık bağlanan gazilerimiz var, şehit yakınlarımız var, köy korucularımız var. Bunlara emekliliği hak etmesine gerek kalmadan aylık bağlanıyor. Devlet den maaş alan bunlara da Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye verilecek.” diye konuştu.
İkramiye miktarını da açıklayan Başbakan Yıldırım; “Her yıl Ramazan bayramı öncesi ve Kurban bayramı öncesi olmak üzere birer ikramiye vereceğiz; yani bayram ikramiyesi. Miktar ne? Ramazan bayramı öncesi 1000 lira, kurban bayramı öncesi 1000 lira. Toplam da ise 2 Bin TL ikramiye ödenmiş olacak.” dedi.





YAZARLAR

Tamamı