25.04.2024 13:13:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Beklenen Sona Yaklaşılıyor

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Doğalgaz ön abonelik işlemleri başlamış olup, ilk abonelik müracaatını ise Başkan Hamza Efe yaparak, ilk doğalgaz abonesi olmuş. Müracaatlar Belediye binasında gerçekleşiyor. Dörtdivan da Doğalgaz kullanımında beklenilen sona yaklaşılıyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Haziran  2019 Cuma - 02:25
İLK DOĞALGAZ ABONELİĞİ BAŞKAN EFE’DEN
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde doğalgaz kullanımında beklenilen sona yaklaşılıyor. Dörtdivan da doğalgaz ön abonelik işlemleri başlamış olup, Belediye Binası içerisinde müracaatlar gerçekleşiyor. İlçemizin ilk doğalgaz abonesi ise Belediyeden yapılan açıklamaya göre Belediye Başkanı Hamza Efe olmuş.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklama da; “Şahsım olarak Dörtdivanımızın ilk doğalgaz abonesi oldum. İş takiplerimiz neticesinde ilçemizi özlemle beklediği doğalgaza kavuşturuyoruz. Doğalgazda ev bağlantılarımız başlıyor. İlçemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızdan da süreci hızlandırmak için biran önce abonelik başvurularını yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Müracaat esnasında; Doğalgaz bağlantısı yaptıracak Vatandaşlardan Tapu ve Kimlik Fotokopisi isteniyor.  Doğalgaz aboneliği için vatandaşların bu belgeleri yanında götürmesi gerekiyor.

 

YAZARLAR

Tamamı