26.04.2024 02:36:23
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Belediye Başkanı Vural Oldu

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, Koltuğunu Eda Nur Vural'a devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Eda Nur Vural temsili Belediye Başkanı oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Nisan  2019 Salı - 10:56
BAŞKAN EFE, TEMSİLİ OLARAK KOLTUĞU DEVRETTİ
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’yi ziyaret etti ve makamını temsili olarak Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Eda Nur Vural’a devretti.
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye yapmış oldukları bir tabloyu hediye ettiler. Başkan EFE ise günün anlamı dolayısıyla temsili başkan seçilen 7/B sınıfı öğrencisi Eda Nur Vural’a başkanlık makamını devretti.

Başkanlık koltuğuna oturan Eda Nur Vural arkadaşlarının şikâyet ve isteklerini dinledi. Temsili başkan daha sonra belediye başkan yardımcısı ve belediye müdürleri ile toplantı yaparak okulun ve okulun çevresindeki eksikliklerin giderilmesi noktasında bazı talimatlar vererek, kararlara imza attı.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu müstesna günün, aziz milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı