27.04.2024 06:40:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Berberler Ziyaret Edildi

Bolu ili Dörtdivan İlçesinde 50 günlük bir aradan sonra berber ve kuaförlerin yeniden faaliyetlerine başlaması üzerine Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte hem destek vermek, hem de kontrollü hayata geçiş sürecindeki kuralları hatırlatmak için erkek kuaförlerini ziyaret ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Mayıs  2020 Salı - 18:27
Dörtdivan da Yeniden Hizmete Açılan Erkek Kuaförleri Ziyaret Edildi
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber ve kuaförlerin 11 Mayıs’ta kontrollü şekilde faaliyetlerine başlaması üzerine İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef ve İlçe Emniyet Amir V. Oktay Karaoğlu ile birlikte hem destek vermek, hem de kontrollü hayata geçiş sürecindeki kuralları hatırlatmak için erkek kuaförlerini ziyaret ettiler.
50 günlük bir aradan sonra berber ve kuaförlerin yeniden faaliyetlerine başlamalarını değerlendiren Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu: “Koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta faaliyetleri geçici süreyle durdurulan erkek kuaförlerini 11 Mayıs itibariyle faaliyetlerine kontrollü bir şekilde yeniden başlamaları dolayısıyla ziyaret ettik.
Yeniden faaliyete başlayan esnafımıza hayırlı işler diliyor, hem kendi sağlıklarını hem de müşterilerinin sağlığını tehlikeye atmamak için özellikle sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda dikkat etmelerini ve gerekli tedbirleri almaktan imtina etmemelerini rica ediyoruz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı