28.03.2024 16:08:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Beykoz'dan Adaylık Sinyali

Boluspor'da kongre süreci öncesi ismi gündeme gelen Bolu İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz Boluspor Başkanlığı için adaylık sinyali verdi. Beykoz, “Boluspor Başkanlığı kutsal bir görevdir” diyerek, yaptığı açıklamada Boluspor'un sahipsiz kalmayacağını söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR25 Temmuz  2020 Cumartesi - 12:17
BOLUSPOR BAŞKANLIĞI HERKESİN RÜYASIDIR
Boluspor Başkanlığının Boluspor sevdalısı herkesin rüyası olduğunu ifade eden Beykoz “Boluspor gibi kutsal bir takıma başkan olmak her Boluspor sevdalısının rüyasıdır. Boluspor’un altyapısında yetişmiş, Boluspor’un adıyla transfer yapmış ekmek yemiş, kısmen de olsa profesyonellik de yaşamış biri olarak Boluspor’un başkanı olmak benimde hayallerimden biridir. Elbette Boluspor sahipsiz değildir, sahipsiz kalmayacaktır. Hiç kimsede vazgeçilmez değildir. Bolu’daki bütün mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur” ifadelerini kullandı.
BARIŞIN SAĞLANDIĞI BİR BOLUSPOR İÇİN!
Herkesin Boluspor’un benim dediği bir kulüp yaratmak adına aday olmayı düşündüğünü ifade eden Beykoz “Geçtiğimiz yıl kötü bir sezon yaşadık. 28 transfer yapıp böylesine kötü bir sezon yaşadıktan sonra ve son maçta ligde kalmanın vermiş olduğu acıyla, yaşamış olduğumuz okabus dolu günlere tekrar dönmemek adına futbolun içinden gelmiş, sporun içinde hayatını yemiş insanlardan biri olarak bende Boluspor başkanlığına elbette aday olmak isterim. Boluspor başkanlığı gibi kutsal bir görevi ben alırsam benim gece gündüz durmadan Boluspor adına çalışacağım anlamına gelir. Futbol piyasasında geniş de bir çevremiz var. Geçmişimizde belli, herşeyimiz ortadadır. Daha az parayla daha güçlü, daha akılcı, Boluspor’u mağdur etmeden, altyapısı ile üstyapısının birleştiği, barışın sağlandığı, taraftarın 1980’li 90’lı yıllarda sahip çıktığı gibi herkesin Boluspor’un benim dediği bir kulüp yaratmak adına aday olmayı düşünüyorum. Şuan çok net olarak adayım diyemem çünkü gerekli görüşmeleri yapmak zorundayım. Belediye Başkanımız Tanju Özcan, Valimiz Ahmet Ümit ve ilimizdeki mülki idari amirleri ile görüşüp Boluspor’un aynı sıkıntıları yaşamaması adına bilgi alış verişinde bulunmak zorundayım” şeklinde konuştu.
GERÇEKLERLE YOLA ÇIKALIM
Eski yönetimden borcu açıklamayı rica ettiklerini belirten Beykoz “Adaylığımı resmi olarak açıkladığım an arkadaşlarımla beraber geçmiş yönetime yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yanımızda olmalarını isteyeceğiz. Eski yönetimden öncelikle bir tek ricamız olacak. Bilindiği gibi piyasada dolaşan çok ciddi dedikodular, çok çirkin söylentiler var. Bu çirkin söylentilerin kesilmesi adına Boluspor’un girdisini, çıktısını, algısını, vergisini, borcunu bana ya da aday olacak herhangi bir arkadaşıma ya da tüm Bolu halkına anlatırlarsa bizde ona göre yola çıkarız. Kimse bilmediği görmediği anlatılmayan ya da hayallerle yola çıkması mümkün değildir. Aday olacakların o rakamları gördükten sonra kesin kararımı tüm kamuoyuna açıklayacaktır. Haberin çıktığı andan itibaren beni arayan soran destek veren, tebrik eden, tüm Boluspor sevdalılarına da teşekkür ediyorum. Boluspor taraftarıyla ve gerçek sahipleriyle hak ettiği yere gelmesinde üzerine düşen ne varsa sonuna kadar dün olduğu gibi bu günde yapmaya hazır olduğumun bilinmesini isterim” dedi.
Haber: Barış GÜZELTÜRK tribunbolu.com




YAZARLAR

Tamamı