26.04.2024 08:48:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bilim Atölyesine Ziyaret

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Bilim Atölyesinde devam eden kursları ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Tutkan, ilçemiz Fen Bilimleri Öğretmeni Hikmet Erdoğan'ın hafta sonları özveri ve fedakârlıkla yürüttüğü birbirinden çeşitli bilimsel faaliyet ve etkinlikler dolayısıyla teşekkür edip, başarılar diledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN05 Haziran  2018 Salı - 00:20
BİLİM ATÖLYESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Bolu Dörtdivanlı gençlerin dönem başından itibaren bilimi yaşayarak öğrenmeleri, sorgulayabilir, yaratıcı düşünebilir birey olmaları, sorumluluk alan, araştırma yol ve yöntemlerini bilen ve en önemlisi misyoner ve vizyoner olmaları için faaliyete başlayan Dörtdivan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Bilim Atölyesinde çalışmalar devam ediyor.

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Bilim Atölyesinde devam eden kursları ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Tutkan, ilçemiz Fen Bilimleri Öğretmeni Hikmet Erdoğan’ın hafta sonları özveri ve fedakârlıkla yürüttüğü birbirinden çeşitli bilimsel faaliyet ve etkinlikler dolayısıyla teşekkür edip, başarılar diledi.





YAZARLAR

Tamamı