28.03.2024 17:05:31
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bir İlk, Kar Yarışması!

Bolu Dörtdivan da Pandemim süreci içerisinde okula gidemeyen öğrenciler için ilk ve ilginç bir yarışma düzenleniyor. “Benim Gözümden Kış” ve “Benim Kardan Adamım” olarak iki ayrı kategoride öğrenciler fotoğraf çekerek yarışmaya katılabilecekler. İlk üçe girenlere sürpriz ödüller verilecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Ocak  2021 Pazartesi - 03:48
KAR İLE İLGİLİ FOTOĞRAF YARIŞMASI
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda, ilk ve ilginç bir yarışma organize ediliyor. Pandemim sürecinde okulların tatil olması münasebetiyle “Benim Gözümden Kış” ve “Benim Kardan Adamım” olarak iki ayrı kategoride öğrenciler fotoğraf çekerek, yarışmaya katılabilecekler. İlk üçe girenlere sürpriz ödüller verilecek. Müracaat: hafta sonuna kadar..
Bu pandemim süreci içerisinde kendi öğrencileri arasında fotoğraf yarışması düzenlediklerini ifade eden Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş, yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde bu saatlerde en merak edilen soru "Yarın Okullar Tatil mi?" olurdu. O günleri hepimiz çok özledik. Tüm öğrencilerimizin keşke daha fazla kar yağsa ama biz yine de okula gidebilsek dediğini duyar gibiyiz. İnşallah o günler de gelecek. Şimdilik sizleri bu güzel karlı günlerde bir Fotoğraf Yarışmasına davet ediyoruz.
Bu hafta sonuna kadar derslerden arda kalan zamanlarda biraz olsun karın tadını çıkarmak ve bunları bizlerle paylaşmaya ne dersiniz?
Benim Gözümden Kış ve Benim Kardan Adamım olarak iki ayrı kategoride gerçekleştireceğimiz fotoğraf yarışmalarında ilk üçe girenlere sürpriz ödüllerimiz olacak.
En güzel kış fotoğrafını çektiğinize ya da en güzel kardan adamı yaptığınıza emin olduğunuzda fotoğrafınızı bize gönderin” dedi.




YAZARLAR

Tamamı