27.04.2024 06:37:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Birlikte Başaracağız!

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol yaptığı açıklamada; “Etkili filyasyon için sizin yardımınıza ihtiyacımız oluyor. Az kişi ile kurallara uygun bir şekilde temasta olunuz; maske, mesafe ve hijyen kuralına uyunuz. Lütfen, birlikte başaracağız” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR09 Eylül  2020 Çarşamba - 14:43
Demirkol; “Lütfen Filyasyon Ekiplerimize Yardımcı Olunuz”
Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol Sosyal Paylaşım ağı facebook sayfasında yaptığı açıklamada; “Lütfen filyasyon ekiplerimize yardımcı olunuz, temaslılarınızı açıkça bildiriniz” diyerek şu ifadelere yer verdi.
***Etkili filyasyon için sizin yardımınıza ihtiyacımız oluyor. Sağlık ekiplerimiz pozitifli hastamıza ulaştığından itibaren sürecin hızlı ve etkili yürümesi için lütfen filyasyon ekiplerimize yardımcı olunuz, temaslılarınızı açıkça bildiriniz.
***Temaslılarını olduğundan az söyleyenimiz de var; son 5 gününde iki sayfalık listeyi dolduracak kadar kişiye kurallara uygun olmadan temas edenimiz de var.
***Pozitifli olma ihtimalimiz her birimiz için yüksek olduğundan dolayı lütfen olabildiği kadar az kişi ile kurallara uygun bir şekilde temasta olunuz; maske, mesafe ve hijyen kuralına uyunuz.
Lütfen, birlikte başaracağız...







YAZARLAR

Tamamı