25.04.2024 07:14:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu'da 2021 Yılı Onların Oldu

Bolu'da Siyaset ve Bürokrasi camiasında yaptıkları projeler ve çalışmalarla öne çıkan isimler arasında Vali Ahmet Ümit, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak yer aldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR30 Aralık  2021 Perşembe - 19:39
BOLU’DA YILIN BAŞARILI İSİMLERİ
Birçok sorunların yaşandığı 2021 yılında Bolu ilimizde 4 isim yaptığı çalışmalarla öne çıktı. Havadis gazetesi her yıl olduğu gibi 2021 yılında da ilimizde başarılı olan isimleri seçti.
Bolu'da Siyaset ve Bürokrasi camiasında yaptıkları projeler ve çalışmalarla öne çıkan isimler arasında Vali Ahmet Ümit, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak yer aldı.
Vatandaşın Gönlüne Girmeyi Başardı
Göreve geldiği günden itibaren farklı bir Vali profili çizen Ahmet Ümit, 2021 yılında da gösterdiği devlet adamlığıyla ön plana çıktı. Mütevazi tavrıyla vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Vali Ümit, özellikle pandemi koşullarında kriz yönetimiyle ilimizde sürecin en az hasarla atlatılmasında büyük rol oynadı. Çalışkanlığıyla dikkat çeken Vali Ahmet, şehrin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenmesi, esnaf ve vatandaşlarla kurduğu yakın diyalogla gönüllere girmeyi başardı. Vatan, millet ve mukaddes değerlere olan bağlılığıyla dikkat çeken Vali Ahmet Ümit, çevre ve turizm konusunda yaptığı çalışmalarla da Bolu’nun önünü açtı.
Bolu Hiç Dönem Bu Kadar Destek Almamıştı
Bolu İlimizin en başarılı isimlerinden bir tanesi ise Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin oldu. Bolu’nun Ankara’da ki temsilcisi olan Fatih Metin sayesinde Bolu hiçbir dönem almadığı desteği 2021 yılında aldı. Bolu’nun geleceği açısından büyük öneme sahip olan Seben Ovası sulama projesini başlatan Fatih Metin, Tekke Barajına verdiği destekle de bu projeyi bitme aşamasına getirdi. Karadere Suları Projesiyle birebir ilgilenen ve kısa sürede tamamlanmasını sağlayan Fatih Metin, dere ıslahları ve köprü yapımları için ilimize çıkarttığı ödeneklerle farkını ortaya koydu. Kendi bakanlığının dışında Bolu’nun hangi bakanlıkta işi olursa olursun sorumluluk alan ve elini taşın altına koyan Bakan yardımcısı Fatih Metin, 2021 yılında Bolu’nun en büyük şansı oldu. Ankara’da ki yoğun mesaisinin yanında Bolulu vatandaşların tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin hiç şüphesiz 2021 yılının en başarılı isimleri arasında yer aldı.
2021 Yılında Türkiye Onu Konuştu
2021 yılının sadece Bolu’da değil Türkiye’de en çok konuşulan isimlerinden biri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. Belediyecilik anlamında yaptığı işler, sansasyonel çıkışları ve söylemlerinin gölgesinde kalan Tanju Özcan, 2021 yılında kendinden sıkça söz ettirmeyi başardı. İsminin Cumhurbaşkanı adayları arasında geçmesini sağlayan Tanju Özcan, özellikle sığınmacılar konusunda yaptığı çıkışlarla Türkiye gündemine oturdu. Belediyecilikte, özellikle yönetim konusunda zafiyetler gösteren Başkan Özcan, 2021 yılında 3 Başkan yardımcısı değişse de Belediyeyi ekonomik anlamda getirdiği noktada takdir topladı. Sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken Başkan Tanju Özcan, 2021 yılında yatırımdan ziyade Ülke genelini ilgilendiren konularda dikkat çekici çıkışlar yaparak ismini tüm Türkiye’ye duyurdu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptıklarıyla, yapamadıklarıyla, hatalarıyla, sevaplarıyla 2021 yılının en çok dikkat çeken ve konuşulan isimlerinin başında yer aldı.
Seben’de Büyük Değişim Yaşandı
Seben ilçemizin genç ve çalışkan Belediye Başkanı Fatih Kavak, 2021 yılında yaptığı çalışmalarla dikkat çekti. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak uzun süredir uğraştığı Seben Kartalkaya Kaynak Suları Su Fabrikası projesi için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) dan 1 Milyon 600 bin lira hibe almayı başardı. Seben’e hem istihdam anlamında hem de ekonomik anlamda büyük değer katacak olan Kartalkaya Suları Su fabrikasını büyük uğraşlar sonucu hayata geçirmeyi başaran Fatih Kavak, sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıktı. Seben Taşlıyayla göletinin turizme açılması konusunda da büyük uğraş veren Başkan Kavak, Seben’in tarım ve turizm konusunda kalkınması için yaptığı çalışmalarla takdir topladı. Seben’de altyapı sorununu çözmeyi başaran Başkan Fatih Kavak, kurduğu ikili diyaloglar ve çalışkanlığıyla 2021 yılının en başarılı isimleri arasında yer almayı başardı. (boluhavadis.net)


 

YAZARLAR

Tamamı