26.04.2024 02:35:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu Gecesinde İzdiham..

Ankara Bolulu Dernekleri Federasyonu Organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular "Ankara Etimesgut Bolu Buluşması" gecesinde bir araya geldiler. 900.ncü etkinliğin yapıldığı gecede Bolulular gönüllerince eğlenip, coştular. Etimesgut da düzenlenen Bolu gecesinde izdiham yaşandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR18 Şubat  2019 Pazartesi - 14:07
BOLULULARIN ETİMESGUT BULUŞMASINDA İZDİHAM YAŞANDI
Ankara da yaşayan Boluluların buluştuğu gecede izdiham yaşandı. Ankara Bolulu Dernekleri Federasyonu Organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular "Ankara Etimesgut Bolu Buluşması" gecesinde bir araya geldiler. 900.ncü etkinliğin yapıldığı gecede Bolulular gönüllerince eğlenip, coştular.
Geceye Ankara Bolu Dernekleri Fedarasyonu Yönetimi ile Bağlı Derneklerin Yönetim Kadrosu ve Üyeleri ile birlikte 850 Kişilik salona yaklaşık Bin Bolulu katılım sağlarken, Etimesgut Belediye Başkanı ve MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel de katıldı.

Gecenin açılışını Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar, başta Ulu Onder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Silah arkadaşları ve Tüm Şehitlerimiz için Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlattı. Saygı duruşunda bulunan Bolulular İstiklal Marşını da hep birlikte okuyarak salonu inlettiler.

Boluluların daima birlik ve beraberlik içinde acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmanın yanı sıra kahvaltı, yemek organizasyonları ile bir araya geldiğini ifade eden Ankara Bolular Derneği Başkanı İrfan Bayar "Yine bu gün bu organizasyonla birlikteyiz. Etimesgut ve Ankara'nın çeşitli semtlerinden ve hatta Bolu ve İlçelerimizden bu soğuk kış akşamında bizlerle olup, buraya gelen siz değerli hemşehrilerimize şahsım ve Federasyon ile Bağlı Derneklerimizin yönetimleri adına teşekkür ediyorum. Bu gün burada bir izdiham yaşandı. Salon 850 kişilik olmasına rağmen yaklaşık Bin kişi gecemize katılım sağladı. Sağolun. Kapasitenin üzerinde olunca bazı aksaklılar yaşadık hepinizden anlayış bekliyerek affınıza sığınıyoruz. İnşaallah daha büyük bir salonda yine yeni katılımlarla hep birlikte oluruz " dedi.

Gecenin yoğun bir programla gececeğini ifade eden Başkan Bayar, sözü Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin'e verdi. Başkan Mehmet Bilgin "Ankara da bu soğuk kış akşamı bizlerle olduğunuz için sonsuz teşekkürler. Aramızda olan ve ev sahipliği yapan Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Demirel beye şahsım Derneklerimizin yönetimleri ve en önemlisi sizlerin adına teşekkür ediyorum. Evet bu gün Bolulular olarak 900 ncü etkinliğizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Başkanımız Enver beyle görüştüğümüzde Bolu Mimarımız, Babamız Merhum İzzet Baysal için bir Anma gecesi düzenleyelim dedik. Sağolsun Başkanımız Enver beyde seçimlerden sonra inşallah hep birlikte bu geceyi organize ederiz dedi. Bizde çalışmalarımıza Yerel Seçimlerden sonra hız vererek Ankara da nasip olursa 2. İzzet Baysal Anma ve Şükran Gecesi organize edeceğiz. Fazla sözü uzatmak istemiyorum. Bu gece hep birlikte eğlenip, coşacağız. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Akabinde Etimesgut Belediye Başkanı ve MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel konuşmasına Cumhur İttifakıyla 31 Mart Yerel seçimlerine girdiklerini ifade ederek başladı. Başkan Demirel "Etimesgut ilçemizden ve hatta Ankara'nın çeşitli semtlerinden gelip bizlerle olan siz Bolulu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Önümüzde yaklaşan bir yerel seçimler var. Şer odaklarına karşı Cumhur ittifakıyla seçimlere AK Parti ile birlikte giriyoruz. Başta partim MHP olmak üzere AK Parti Etimesgut ilçemize şahsımızı aday gösterdi. Mevlam nasip ederse Etimesgutlulara hizmet etmeye devam edeceğiz" diyerek, Etimesgut'a yapılan hizmetler hakkında sinevizyon eşliğinde bilgiler sundu.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel beye kürsüden ayrılmadan Bolulular adına Plaket taktim etti.

Konuşmalardan sonra gecenin eğlence safhasına geçildi. İlk olarak Bolu Mengenli Halk Oyunları Eğitmeni Serpil Deren Bayar tarafından yetiştirilen Halk Oyunları Ekibi, Bolu Yöresi Halk Oyunlarını sergiledi. Halk Oyunları Ekibi beğeniyle izlendi. Gösteri sonrası alkışlarla uğurlandılar.

Gecenin sonuna doğru Boluluların Müzikde temsilcisi ve söz sahibi sanatçılarından biri olan Bolu Kıbrıscıklı Ömer Öztekin sahneye çıktı. Bolulu Sanatcı Öztekin'in söylediği parçalar ile Bolulular yerinde duramayıp, sahneye fırlayarak, gönüllerince eğlenip, oynadılar. Bolulu sanatçı Ömer Öztekin Kaval havalarıyla Boluluları mest etti. Eğlencenin doruğuna ulaşan Bolulular, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirerek, bir daha ki etkinlikte buluşmak üzere salondan ayrıldılar.

Fotoğraflar için Tıklayın




YAZARLAR

Tamamı