29.03.2024 15:14:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu ile Sinop Tanıtım Günleri!

İstanbul'da Bolulular ile Sinoplular Yöresel Ürünler Tanıtım Festivalinde bir araya geliyor. Her iki ilin Yöresel ürünlerinin tanıtılacağı festivalde Yöresel Sanatçılarda sahne alacak. Süprizlerin yaşanacağı panayıra başta Bolulular ve Sinoplular olmak üzere tüm İstanbullular davetli.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT17 Nisan  2016 Pazar - 15:38
BOLULULAR İLE SİNOPLULAR
BİR ARAYA GELİYOR

Bolu ve Sinop Derneklerinin ortaklaşa düzenlediği "Yöresel Ürünler Tanıtım Festivali" 26 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Ataşehir Merkez Migros Yanında gerçekleştirilecek.

Bolu ve Sinop Yöresel Ürünler Tanıtım Festivalinin açılışı 30 Nisan Cumartesi günü Saat: 1400 de yapılacak. Açılışta Keşkek ve Mengen Pilavı ikramı yapılacak. Festival Bolu ve Sinop yöresinin kültürünü tanıtmanın yanısıra yöresel ürünler ikramı ile 10 Mayıs'a kadar devam edecek.



Bolu ve Sinop Yöresel Ürünler Tanıtım Festivalinde Bolulu Erkan Bekmez, Ahmet Sapmaz ve Cumali Alpdoğan ile Sinoplu Cengiz Yolalan, Harbi Enver ve Serkan Öztürk den oluşan yerel Sanatçılar sahne alarak, katılımcıları gönüllerince eğlendirecek.

Bolu ve Sinop Derneklerinin ortakşala organize ettiği etkinliklere; Bolulular ile Sinoplular başta olmak üzere süprizlerin yaşanacağı ve ikramların olacağı panayır havasında geçecek festivale tüm İstanbullular davetli.

Bolu ve Sinop Yöresel Ürünler Tanıtım Festivali
Tarih: 26 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arası
Yer: İstanbul Ataşehir Merkez Migros Yanı




 

YAZARLAR

Tamamı