28.03.2024 22:21:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu'nun Başarılı Kadınları

2021 yılında Bolu İlimizde birçok sektörde kadınların başarısı göze çarparken 5 isim diğer başarılı kadınlara nazaran bir adım önde yer aldı. Siyasetten sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok alanda Bolulu kadınlar başarılı çalışmalarıyla komu oyunun takdirini kazandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR30 Aralık  2021 Perşembe - 19:50
Onlar Bolu'nun Başarılı Kadınları
2021 yılında Bolu İlimizde birçok sektörde kadınların başarısı göze çarparken 5 isim diğer başarılı kadınlara nazaran bir adım önde yer aldı. 2021 yılında kadınların başarısı en çok Bolu Belediyesinde kendini gösterdi.
Bolu Belediyesinde 2021 yılında kadınların daha aktif görev almaları dikkat çekerken, siyasetten sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok alanda Bolulu kadınlar başarılı çalışmalarıyla komu oyunun takdirini kazandı.
5 İsim Öne Çıktı
Havadis gazetesi her yıl olduğu gibi 2021 yılında da ilimizin en başarılı 5 kadınını seçti. Bu isimler arasında Bolu Belediye Başkan yardımcıları Leyla Beykoz, Asuman Tekin, Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hicran Çağalı ve Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan yer aldı.
2021 Yılı Onun Yılı Oldu
İlimizin başarılı kadınları arasında yer alan isimlerin başında Bolu Belediye Başkan yardımcısı Leyla Beykoz geldi. Kamu da yaptığı başarılı görevlerin ardından Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü olan Leyla Beykoz, burada gösterdiği üstün performansı Belediye Başkan yardımcılığı koltuğuyla taçlandırdı. Özellikle Belediyenin yardıma muhtaç ailelere yaptığı yardımlar, hasta ziyaretleri gibi sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Beykoz, disiplinli ve adaletli yönetimiyle de farkını gösterdi. Esnafla ve vatandaşlarla kurduğu diyalog, onların sorunlarına olan yaklaşımıyla gönülleri kazanmayı da başaran Leyla Beykoz 2021 yılının başarılı kadınları arasında yer aldı.
Arı Gibi Çalışıyor
2021 yılında Bolu Belediyesinde çalışmasıyla dikkat çeken bir başka isim ise Belediye Başkan yardımcısı Asuman Tekin oldu. Uzun yıllardır Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Tekin, edindiği tecrübeyle özellikle imar konusunda yaptığı başarılı çalışmalarla takdir topladı. Geçmiş dönemlerde bir çok şaibenin olduğu imar konusunda, şüpheleri asgariye indirmeyi başaran Asuman Tekin, yoğun çalışma temposuyla da dikkat çekti. Belediyenin en çok çalışan isimlerinden biri olan Tekin, her ay yapılan Belediye Meclis toplantılarının yükünü çeken isim olarak da ön plana çıktı. Tekin 2021 yılı içerisinde hazırlanan sosyal konut projesi gibi bir çok projede ki emeği ve katkılarıyla da ismini başarılı kadınlar listesine yardırdı.
İşiyle Ön Plana Çıktı
Bolu Belediyesinin bir başka başarılı kadın yöneticisi ise Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın oldu. Belediye içerisinde ki tartışmalardan, dedikodulardan uzak duran Aydın, yaptığı çalışmalarla ve işiyle kendini göstermeyi başardı. Bolu Belediyesinin 2021 yılı içerisinde yaptığı 26 yeni park, 115 bin fide üretimi ve 11 bin 800 ağaç dikiminde başarısını kanıtlayan Aylin Aydın, sokak ve cadde temizlikleri ile süslemelerinde de başarılı oldu. İşine olan saygısı ve ciddiyetiyle dikkat çeken Aydın, Bolu Belediyesinin yetiştirdiği tohum ve fidelerde de farkını ortaya koyarak bu alanda Bolu Belediyesini Türkiye’nin önde gelen üreten belediyeler arasına sokmayı başardı.
Gönülleri Kazanmayı Başardı
İlimizde 2021 yılı içerisinde kadın siyasetçiler arasında dikkat çeken isim ise AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hicran Çağalı oldu. Çağalı siyasetin yanı sıra özellikle sosyal sorumluluk anlamında yaptığı çalışmalarıyla gönüllere girmeyi başardı. AK Partide kurduğu yeni yönetimle yoğun bir tempoda çalışan Hicran Çağalı, özellikle köy ve mahalle ziyaretlerinde ihtiyaç sahibi ailelere gösterdiği hassasiyetle kamuoyunun takdirini kazandı. AK Parti’nin her geçen gün kan kaybettiği Bolu’da, partisini ayakta tutma adına yaptığı çalışmalarla partili partisiz herkesin takdirini kazanan Çağalı, hoşgörülü ve mütevazı duruşuyla 2021 yılının başarılı kadınları arasında yer aldı.
10 Parmağında 10 Marifet
Başarılı Bolu kadınlarına en güzel örneklerden bir tanesi de hiç şüphesiz Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan oldu. Bolu’nun üreten kadınlarının başında gelen Özdoğan 2021 yılında da hiç durmadan çalışarak isminden sıkça söz ettirmeyi başardı. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü sosyal projeler sorumlusu olan, halk eğitimde koruyucu sağlık hizmetleri ile ilgili çalışmalar yapan Emine Özdoğan, insanın olduğu her yerde ve sosyal sorumluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Büyük bir başarı örneği olan Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile 47 kadını iş sahibi yapan Özdoğan kooperatif bünyesinde, kozalak, ahududu, vişne reçelleri, kabak tatlısı, kızılcık – kuşburnu marmelatları, tarhana ve erişte çeşitleri, İZA buğdayı, Göynük’ün şeker fasulyesi, kuşburnu- alıç sirkesi, gelincik şerbeti üretip, satışını gerçekleştirmeyi başardı. Emine Özdoğan 2021 yılı içerisinde de hiç durmadan çalışarak Bolu’nun başarılı kadınları arasında yer aldı. (boluhavadis.net)






YAZARLAR

Tamamı