26.04.2024 16:41:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu Avrupa Şampiyonu

Türk Milli Takımımızın Bolu Belediyesporlu Karatecisi Fatma UYGAN Avrupa Ashihara Karate Şampiyonasında Gençler +65 Kg da Avrupa Şampiyonu oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR23 Şubat  2020 Pazar - 16:01
BOLU’LU FATMA UYGAN AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
Bolu’lu Karatecimiz Fatma UYGAN devam etmekte olan Avrupa Karate Şampiyonasında çeyrek finaldeki rakibini de puanla geçerek yarı finale yükselmişti. Finalde Bolulu Karateci Fatma UYGAN Avrupa Ashihara Karate Şampiyonasında Gençler +65 Kg da rakibini yenerek, Avrupa Şampiyonu olmayı başardı.

KARATE’DE AVRUPA ŞAMPİYONUYUZ
Bolu Belediyespor Karate Takımından 3 Milli Sporcunun katıldığı Türk Milli Takımımızın Belediyesporlu Karatecisi Fatma UYGAN Avrupa Ashihara Karate Şampiyonasında Gençler +65 Kg Avrupa Şampiyonu oldu.
Kulüp Antrenörü İbrahim DAMAR’ın Milli Takım Antrenörü olarak görev yaptığı şampiyonada ülkemizi Bolu ilimizden Faruk Karaman büyükler 80 kg’da, Demir Şerefhanoğlu yıldızlar 40 kg’da, Fatma Uygan gençler +65 kiloda temsil etti. Millilerimiz Faruk Karaman ve Demir Şerefhanoğlu çeyrek finalde elenip turnuvaya veda ederken Fatma Uygan tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk kupasını Türkiye’ye ve Bolu ilimize kazandırdı.



YAZARLAR

Tamamı