28.03.2024 18:15:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu Kadınlar Dernek Kurdu

Ankara'da yaşayan Bolulu kadınlar bir araya gelerek yeni bir oluşuma imza attılar. Bolulu kadınlar “Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneğini” kurdu. Bolulu kadınlar, başkan ve başkan yardımcılarından oluşan dernek yönetimini de belirlediler. Yapılan toplantıda Ankara ve Bolu'da aktif olarak etkinlikler düzenleneceğini ifade ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Ekim  2018 Pazartesi - 20:47
ANKARA DA "ANKARA BOLU GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİ" KURULDU
Ankara’da yaşayan Bolulu kadınlar bir araya gelerek “Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği” adı altında yeni derneklerini kurdular. Yapılan ilk toplantı ile birlikte Bolulu kadınlar dernek yönetimini, başkan ve başkan yardımcılarını belirlediler. Yapılan toplantıda ayrıca dernek yönetimi ve üyeleri Ankara’da ve Bolu’da aktif olarak yapılacak etkinlikler için yol haritası belirlediler. Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Aynur Arabacıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Ankara’da çok daha aktif şekilde Bolulu kadınlarımızın sesini duyuracağız. Ankara’da yaşayan tüm kadınlarımızı aramızda görmek istiyoruz, her alanda varlığımızı hissettireceğiz” diyerek katılan Bolulu kadınlara teşekkür etti.

Başkan Arabacıoğlu’nun ardından söz alan Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Fatma Karabacak ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ankara’da, Bolu’da ve ilçelerimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. Yakında her alanda Ankara’da yaşayan Bolulu kadınlar olarak pek çok alanda çok daha fazla ağırlığımız ve etkinliklerimizi göreceksiniz. Bizlerin varlığını, birliğini her alanda duyuracağız.”

Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Ünzile Yıldırım da bir konuşma yaparak, “Bolu’da, Ankara’da kadınlarımıza yönelik pek çok etkinliklerimizde bir arada olacağız. Her fırsatta Bolu’muzun adını ön planda tutacağız. Bolu’muzun takımı Boluspor’umuza, Necip Çarıkçı ve Yönetimine, genç futbolcu evlatlarımıza başarılar dileriz. Bolu ile ilgili her alanda Girişimci Kadınlar olarak var olacağız. Bizlerle beraber olan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Genel Sekreteri olarak ise Serpil Aslan seçildi.



 

YAZARLAR

Tamamı