18.04.2024 17:28:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu Kadınlar Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Yönetimi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i ve THK Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut'u makamlarında ziyaret ederek, Boluluların birlik ve beraberlik içinde Ankara'da ki faaliyetleri ve yapılacak projeler hakkında bilgiler verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR19 Aralık  2018 Çarşamba - 17:46
ANKARA BOLU GİRİŞİMCİ KADINLAR, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği yönetimi kurulduğu günden bu yana faaliyetlerine hız kesmeyerek devam ediyor.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda yapılan ziyaretlerde Ankara'da ki Boluluların faaliyetlerinden söz edilerek, yeni projeler hakkında bilgiler veriliyor.
Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Aynur Arabacıoğlu ziyaretler hususunda şunları söyledi "Nezaket ziyaretlerimiz ile Bolu'muzu ve İlçelerimizi tanıtma, iş birliği güç birliği projelerimizle Ankara da adım atmadık yer bırakmayacağız. Üniversiteler, Yerel Yönetimler ile her Kuruma, her Sivil Toplum Kuruluşuna giderek, 3 adet projemizi hayata geçirmek için görüşmelerimiz ve ziyaretlerimiz devam edecektir. Dinini, Vatanını, Milletini, Bayrağını ve Atatürk'ü sevenler olarak, birlik ve beraberlik içinde faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Hemşehrilerimize, katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Unutmayalım ki birlikten kuvvet doğar" dedi.
Hoş sohbet içinde geçen ziyaretler de Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut'a Türk Bayrağı ve Kur'anı Kerim hediye edildi.
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel ile THK Rektörü Akbulut da ziyaret den memnun olduklarını ifade ederek, katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.  Günün anısına çektirilen fotoğraflar ile ziyaretler sonlandırıldı.






 

YAZARLAR

Tamamı