19.04.2024 07:12:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Kahvaltıda Buluştu

Ankara da yaşayan Bolulular 2016 yılının son kahvaltısında bir araya geldiler. Toplantıya katılan Bolulular, Ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız dediler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR26 Aralık  2016 Pazartesi - 10:04
Bolulular Yılın Son Kahvaltısında Buluştu
Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğii organizasyonunda Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu, Ankara Bolulular Derneği ile Ankara Mudurnulular Derneği desteğiyle Bolulular 2016 Yıl sonu kahvaltısında bir araya geldi. 150 kişilik rezervasyonlu salona 198 Bolulu katıldı.

Göynüklüler ağırlıklı geçen kahvaltıda Dernek Başkanları birlik ve beraberlik içinde olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, Göynüklülerin gelecek yıllara daha bir birlik içerisinde olacağını, Mudurnuluların ise Dernek kurma aşamasının son noktasına gelindiğini ve yeni yılla birlikte Dernekleri çatısı altında toplanacaklarını ifade ettiler.

Ankara Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Öztürk ile Ankara Mudurnulular Derneği Kurucu Başkanı Haydar Çakırtekin yaptıkları konuşmada Ülkemizde hain bölücülerin bu güzelim Vatanımızı bölemiyeceklerini vurgulayarak, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu söylediler. Gerek Göynüklülerin gerekse Mudurnuluların birlik ve beraberlik içinde olacaklarını ifade ederek, tüm Boluluların başta Bolu'nun ve Memleketimizin birlik ve beraberliği, kalkınması, huzuru için ne gerekiyorsa yapacaklardır. Birlikten kuvvet doğar inancıyla Vatan hainlerine fırsat vermeyecektir. Nereden gelirse gelsin her türlü terörü lanetliyor, birliğimizin, dirliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz diyerek, katılımlarından dolayı Bolululara teşekkür ettiler.

Bolu ilimizin Büyükşehir olması için yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verilerek, ikametgah adreslerinin bir aylığına da olsa Bolu'ya veya ilçelerine aldırmaları için Nüfus Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerektiği vurgulandı.

Ankara Bolulular Derneği çiçeği burnunda Başkan namzedi Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bolulu hemşehrimiz İrfan Bayar Göynüklülere, Mudurnululara, Dörtdivanlılara ve kahvaltıya katılan tüm Bolululara teşekkür ederek, Derneklerimizin daima yanında ve detekçisiyiz. Yeni yılda daha güçlü bir birlik içinde olmanın mutluluğunu yaşayarak, faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi. 

Kahvaltıya katılan Bolulular hasretlik giderip, sohbet ederek, günün anısına çekilen fotoğraflarla bir daha ki toplantıda buluşmaya söz verdiler.
Kahvaltı sonrasında ayın 19 da yapılan Genel Kurul ile Ankara Bolulular Derneği Yönetimine seçilen üyeler ile Dernek Başkanları Yeni Yönetimin Görev dağılımı için toplantıya geçtiler. Toplantı dışında kalan Bolulular çay ve kahve ikramlarıyla sohbetlerine devam ettiler.
Kahvaltı Fotoğrafları içinTıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı