27.04.2024 03:35:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Ramazan Alanında!

Maltepe Belediyesi Organik Halk Pazarı alanında düzenlenecek Ramazan Etkinliklerine İstanbul Bolulular Derneği stant açarak katılıyor. Dernek Başkanı Aydemir Boluluları iftara ve Bolu standına davet ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Haziran  2016 Pazar - 21:25
Maltepe Organik Halk Pazarı Alanında Ramazan Etkinlikleri
Ramazan etkinlikleri Maltepe Belediyesi Organik Halk Pazarı alanında düzenlenecek. 11 ayın sultanı Ramazan boyunca sürecek muhteşem etkinlikler; inanç turları, konserler, çocuk tiyatroları, sohbet programları ve nostaljik sinema günleriyle devam edecek.
Maltepe Belediyesi Organik Halk Pazarı alanında düzenlenecek Ramazan etkinliğinde Dernekler, Sivil Toplum Kuruluşları olacak ve çocukların oyun oynayabileceği bir alanda bulunacak. 30 gün boyunca kurulacak Sevgi Sofraları’nda Maltepeliler orucunu açacak.

BOLULULAR AİLECEK DAVETLİSİNİZ
İstanbul Bolulular Derneği Ramazan alanında stant açacak.
İstanbul Bolulular Derneği Başkanı Mustafa Aydemir yaptığı açıklamada; "Ramazan ayı boyunca Bolumuzun yöresel ürünleri ve kültürü Maltepe Belediyesi Organik Halk Pazarı alanında siz değerli hemşehrilerimize ve İstanbullulara açtığımız stantlarımızda sergilenecek. Her gün 1.000 kişilik iftar programlarımız olacak. Bu etkinliklerimiz 04 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek. Etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi ailecek davet ediyoruz" diyen Başkan Aydemir, Stantlarımızda yöresel yemek ve ürünlerimizin yanı sıra aşçılarımızın özel showları, Bolulu spriz sanatçılarımız Ramazan ayında bizlerle birlikte olacak. Stantlarımıza uğramayı unutmayınız" dedi.
Ramazan Etkinlikleri
Tarih: 04 Temmuz 2017 Tarihine Kadar, Saat: İftar Saati
Yer: Maltepe Belediyesi Organik Halk Pazarı Altayçeşme Mah. Kışlalı Cad. No: 18 (Şehit Taner Sok.) Maltepe / İstanbul




 

YAZARLAR

Tamamı