25.04.2024 08:34:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Şahin'i Ziyaret Etti

Ankara Mudurnulular Derneği ile Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin'i makamında ziyaret ederek, kendilerine plaket taktim ettiler. Ziyaretin akabinde Bolulular Mudurnu Belediye Başkanlığına geçti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR28 Şubat  2017 Salı - 22:07
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar, Ankara Mudurnulular Derneği Başkanı Haydar Çakırtekin ile Federasyon ve Derneklerin Başkan Yardımcılarından oluşan on kişilik heyet Mudurnu Kaymakamını makamında ziyaret etti.
Ziyarete; Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın da iştirak etti.
Bolulular, Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin'i ziyaretinde günün anısına Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar ile Ankara Mudurnulular Derneği Başkanı Haydar Çakırtekin tarafından plaket taktim edildi.

Elimizde büyüyen Şahin'in İlçemizde Kaymakam olması bizi onurlandırdı

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar yaptığı konuşmasında şunları söyledi. "İlk gezimizi Kıbrıscık ilçemize yaptıktan sonra koşarak Mudurnu'ya geldik. Ben Bolumuzu, İlçelerimizi ve Mudurnuyu çok seviyorum. Mudurnu benim için farklı bir değeri barındırıyor. Çünkü meslektaşımın, ağbimin komşumuzun oğlu elimizde, çocuklarımla birlikte büyümüş ve Mudurnu'ya Kaymakam olmuş Efecan Şahin var. Burada Kaymakam olması bizleri ailecek onurlandırdı ve gururlandırdı. Kaymakamımız Şahin beyi şahsım, ailem ve yönetim kurulu ve Bolulular olarak kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bu günün anısna kendisine plaket takdim ediyorum" diyen Başkan Bayar Ankara Bolulular Derneği ile Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu faaliyetlerinden bilgiler verdi.

Amacımız tarihi kültürü ile Mudurnu ilçemizi tanıtmaktır.
Akabinde Ankara Mudurnulular Derneği Başkanı Haydar Çakırtekin ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi. "Amacımız tarihi kültürü ile ilçelerimizi tanıtmaktır. İlk gezimizi Kıbrıcıka yaptık. İkincisinde de Mudurnu'dayız. Mudurnu'nun tarihi ve turistik mekanlarını gezip, katılıcılara Mudurnumuzu tanıtacağız. Genç ve dinamik bir Kaymakamımız var. Kendisini kutluyor, şahsım ve Ankara da yaşayan Mudurnulular adına başarılar diliyorum. Bizde bu günün anısına değerli kaymakamımıza bir plaket vermekten onur duyuyoruz."

Kaymakam Şahin "Mudurnu İlçesini çok sevdim"

Plaketlerin taktiminden sonra söz alan Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek şunları söyledi. "Mudurnuya hoş geldiniz. Ben Mudurnu ilçesini çok sevdim, kısa sürede ilçeyi köyleri tanımaya çalışıyorum. Güzel vakit geçirdiğinizi sanıyorum. Değerli Belediye Başkanımız Mehmet İnegöl, Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanımız Birol Taşkın buradalar, teşekkür ediyorum. Ankara dan kalkıp, gelerek bizleri ziyaret etmeniz onur verici. Mudurnumuzun birer Turizm elçisi olacağınız ki Mudurnumuzu daha iyi tanıtacaksınız. Her iki Dernek Başkanlarıma, Derneklerin Yönetim Kurulu üyelerine ve siz değerli Bolulu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ben bir kamu görevlisiyim. Kanunlar çerçevesinde görevim ilçemizi yönetmek. Sizler Ankara'dan Mudurnumuzun tanıtılmasına katkı sağlayacaksınız. Ayrıca plaketleriniz içinde teşekkürler. Haydi hep birlikte el ele gönüle Mudurnumuzu kalkındırmaya. Sizlerden Mudurnuya turist yönlendirmenizi bekliyoruz. ”dedi.




 

YAZARLAR

Tamamı