27.04.2024 21:08:23
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bot ve Mont Yardımı!

Ankara Abisi İyilik Derneği Üyeleri, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımı yaptı. Ayrıca 3 okula da bağışta bulundu. Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR03 Aralık  2022 Cumartesi - 01:20
Ankara Abisi, Yeniçağalı Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı Yaptı
Ankara Abisi İyilik Derneği üyeleri, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımında bulundu. Ankara'da faaliyet gösteren dernek üyeleri, Yeniçağa ilçesini ziyaret etti. İlçede bulunan okullarda eğitim gören 121 öğrenciye bot ve mont yardımı yapan dernek üyeleri, ayrıca 3 okula da bağışta bulundu.
Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yardımla ilgili açıklamada bulundu.
Ankara Abisi İyilik Derneğinden Okullarımızdaki İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize Bot ve Mont Yardımı yapıldığı açıklamasında bulunan Bolu Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; “Ankara abisi İyilik Derneği okullarımızda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize mont ve bot yardımında bulundu. Öğrencilerimizin çoğunun medya aracılığı ile tanıdığı ve kendisini görünce sevinçlerini gizleyemedikleri duygu dolu anlar yaşandı. Ankara abisi olarak bilinen ve Türkiye geneli yardımlarda bulunan Yasin Bey ve ekibi, 121 öğrencimize bot ve mont dağıttı. Ayrıca 3 okulumuza da bağışta bulundu. Bu yardımların öğrencilerimize ulaşmasında vesile olan Yeniçağalı iş adamı İhsan DOĞANAY Bey'e ve Ankara abisi Yasin OYANIK Bey'e ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

YAZARLAR

Tamamı