27.04.2024 03:11:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bu Yılda Aşevi Hizmetinizde

Geçtiğimiz Ramazan ayında otuz Ramazan boyunca toplamda 6.000 adet yemek servisi ile fakirin sofrasında aş, kalbinde umut olan Dörtdivan Belediyesi, bu yılda Ramazan ayı boyunca her gün düzenli olarak mahalle ve köylerdeki ihtiyaç sahibi olanların iftar sofralarına sıcak yemek ulaştıracak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Nisan  2021 Pazar - 02:00
BAŞKAN EFE "BU RAMAZANDA DA AŞEVİMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ"
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde geçtiğimiz Ramazan ayında otuz Ramazan boyunca toplamda 6.000 adet yemek servisi ile fakirin sofrasında aş, kalbinde umut olan Dörtdivan Belediyesi, bu yılda Ramazan ayı boyunca her gün düzenli olarak mahalle ve köylerdeki ihtiyaç sahibi olanların iftar sofralarına sıcak yemek ulaştıracak.
Bu Ramazan ayında da sahur ve iftar sofraları boş kalmasın diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE yaptığı açıklamada; “Rahmet ve bereket ayı olan, içerisinde Kadir Gecesini barındıran, bizleri oruç ibadeti ile şereflendiren Ramazan-ı Şerife sayılı günler kaldı.
Geçtiğimiz Ramazan ayında otuz Ramazan boyunca toplamda 6.000 adet yemek servisi ile fakirin sofrasında aş, kalbinde umut olduk. Bu Ramazan ayında da sahur ve iftar sofraları boş kalmasın. Ramazan ayı boyunca her gün düzenli olarak mahalle ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi 200 insanımıza sizlerinde desteği ile iftar sofralarına sıcak yemek ulaştıracağız. Bu Ramazan’da hep birlikte mazlum ve mağdurlara sefer taslarımızı ulaştıralım. Aşevimize katkılarınızı bekliyoruz. Rabbim bereketini artırsın” ifadelerine yer verdi.
İrtibat için: 0537 634 81 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


 

YAZARLAR

Tamamı