26.04.2024 15:33:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bucakkınık Bayramlar Yayla Şenliği..

Bolu Dörtdivan Bucakkınık Bayramlar Mahallesi tarafından Birlik ve beraberliği pekiştirme adına düzenlenen Yayla Şenliği Erenler mevkii Amanlar mesire alanında yapıldı.Yayla şenliğinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Ağustos  2017 Çarşamba - 14:49
BUCAKKINIK BAYRAMLAR MAHALLESİ YAYLA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ
Dörtdivan Bucakkınık Bayramlar Mahallesi tarafından Birlik ve beraberliği pekiştirme adına düzenlenen Yayla Şenliği Erenler mevkii Amanlar mesire alanında yapıldı.
Bayramlar Mahalle Muhtarı Abdullah Tahtabacak tarafından organize edilen yayla şenliğine Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nun yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu İl Genel Meclis üyesi Durdun Fidan ve Bolu Belediyesi Kültür Hizmetler Müdürü Güler Mert’te katıldı.

Yayla Şenliği etkinliği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılışı yapılarak Mevlid-i Şerif programıyla da devam etti. Protokol konuşmaları ve plaket töreninin ardından Şenlik Ağası seçimi yapıldı. Şenlik Ağası Erdoğan Özdemir seçildi. Öğle namazı ile ara verilen etkinlikte gurbetten gelen misafirlere yemek ikramı yapıldı.
Yemek ikramından sonra Dörtdivan Belediyesi katkılarıyla gelen Bolu Belediyesi Bando ve Halk oyunları ekibi sahne aldı. Bolu Belediyesi Bando ekibinin konseri, halk oyunları ve Köroğlu Kılıç kalkan ekibi izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Yarışma, Oyun-Türkü ve çeşitli etkinliklerden sonra Bucakkınık Bayramlar Mahallesi kaynaşma Yayla şenliği sona erdi.





YAZARLAR

Tamamı